Bine ai venit!
|
| |
Emily Esfahani Smith - Carte dezvoltare personală-Puterea semnificației - Curtea Veche Publishing
-25%

Carte dezvoltare personală-Puterea semnificației

Clădește-ți o viață care merită trăită
43,50 lei 58,00 lei
Această carte înțeleaptă și tulburătoare arată că atunci când facem lucruri pline de sens, viața noastră capătă o dimensiune mai profundă și mai împlinită decât dacă suntem doar în căutarea fericirii personale.

Emily Esfahani Smith este scriitoare în Washington DC. În scrierea ei, ea se bazează pe psihologie, filozofie și literatură pentru a scrie despre experiența umană - de ce suntem așa cum suntem și cum putem găsi harul și sensul într-o lume plină de suferință. Cartea ei Puterea semnificației, un bestseller internațional, a fost tradusă în 16 limbi diferite. Wall Street Journal a numit cartea „convingătoare”, „elegantă” și „valoroasă”, în timp ce Prospect (Marea Britanie) a denumit-o „o pagină inteligentă”.

Așa cum o arată Emily Esfahani Smith, doar căutându-ne un țel și deschizându-ne sufletește înspre misterul vieții ne găsim adevărata fericire. Combinând cercetarea științifică de ultimă generație cu arta povestitului, Puterea semnificației ne inspiră să ne canalizăm atenția spre ceea ce contează cu adevărat.

Arianna Huffington

Analiza cu care debutează cartea – și care structurează întregul – este simplă și elegantă. Ideea că avem nevoie, în viața de zi cu zi, să ne gândim la ceilalți și să ne stabilim țeluri precum cel de a avea grijă de alți oameni sau să ne punem în slujba lor mai degrabă decât să lucrăm pentru propria bunăstare este cel mai valoros mesaj din această carte.

Wall Street Journal

Un ghid care îți deschide ochii asupra sensului vieții... Smith recompune într-un mod convingător cunoașterea cititorului despre ceea ce înseamnă o viață trăită așa cum trebuie.

Publishers Weekly

O carte profundă... Subliniind puterea legăturilor sufletești, autoarea îl asigură pe cititor că descoperirea semnificației nu e rezultatul vreunei mari revelații, ci mai degrabă al micilor gesturi și acțiunilor modeste.

Kirkus Reviews

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Carte dezvoltare personală-Puterea semnificației - Descriere și informații

Trăim într-o epocă obsedată de fericire, pe care însă ne e din ce în ce mai dificil s-o definim, deși o găsim, ca promisiune, aproape pretutindeni. Tot paradoxal este că suntem tot mai deprimați, mai obosiți, mai derutați – suntem mai nefericiți. Mulți dintre noi am uitat că sentimentul de împlinire și cel de mulțumire nu vin atât din faptul de a ne simți bine, ci din cel de a-i face pe ceilalți să se simtă bine, nu din a acumula, ci din a dărui.


Emily Esfahani Smith reia acest adevăr fundamental și îl argumentează de-a lungul unui demers în care împletește cele mai recente descoperiri din psihologie, literatură, istorie, științele sociale cu propria experiență, începând din copilărie. Toate acestea, într-un stil accesibil marelui public, incitant, comparabil cu al celor mai talentați povestitori.

Anul apariției: 2020

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 384

Copertă: Gabi Toma

Traducere: Iustina Cojocaru

Autor: Emily Esfahani Smith

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0446-6