Puterea semnificației

Clădește-ți o viață care merită trăită

Descriere

Această carte înțeleaptă și tulburătoare arată că atunci când facem lucruri pline de sens, viața noastră capătă o dimensiune mai profundă și mai împlinită decât dacă suntem doar în căutarea fericirii personale.
arrow-left

O carte profundă... Subliniind puterea legăturilor sufletești, autoarea îl asigură pe cititor că descoperirea semnificației nu e rezultatul vreunei mari revelații, ci mai degrabă al micilor gesturi și acțiunilor modeste.

– Kirkus Reviews

arrow-left

Un ghid care îți deschide ochii asupra sensului vieții... Smith recompune într-un mod convingător cunoașterea cititorului despre ceea ce înseamnă o viață trăită așa cum trebuie.

– Publishers Weekly

arrow-left

Analiza cu care debutează cartea – și care structurează întregul – este simplă și elegantă. Ideea că avem nevoie, în viața de zi cu zi, să ne gândim la ceilalți și să ne stabilim țeluri precum cel de a avea grijă de alți oameni sau să ne punem în slujba lor mai degrabă decât să lucrăm pentru propria bunăstare este cel mai valoros mesaj din această carte.

– Wall Street Journal

arrow-left

Așa cum o arată Emily Esfahani Smith, doar căutându-ne un țel și deschizându-ne sufletește înspre misterul vieții ne găsim adevărata fericire. Combinând cercetarea științifică de ultimă generație cu arta povestitului, Puterea semnificației ne inspiră să ne canalizăm atenția spre ceea ce contează cu adevărat.

– Arianna Huffington

Detalii

Anul apariției: 2020
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 384
Copertă: Gabi Toma
Traducere: Iustina Cojocaru
Autor: Emily Esfahani Smith
Cod produs: 978-606-44-0446-6
Despre autor

Emily Esfahani Smith

Emily Esfahani Smith este scriitoare în Washington DC. În scrierea ei, ea se bazează pe psihologie, filozofie și literatură pentru a scrie despre experiența umană - de ce suntem așa cum suntem și cum putem găsi harul și sensul într-o lume plină de suferință. Cartea ei Puterea semnificației, un bestseller internațional, a fost tradusă în 16 limbi diferite. Wall Street Journal a numit cartea „con... >

Cărți din aceleași colecții

Pachete

icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
145,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
261,00 lei
icon-favorite
321,00 lei
icon-favorite
257,00 lei
icon-favorite

Produse asemănătoare