Bine ai venit!
|
| |
Zig Ziglar - Ebook Obiective - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Obiective

Cum să obții mai mult
Scriitor de renume mondial și speaker motivațional, Zig Ziglar îți arată de ce nu poți să atingi un obiectiv până nu ți-l notezi clar pe hârtie, descompus în pași mici, apoi pornești la drum fără te mai lași distras.

Hilary Hinton „Zig” Ziglar s-a născut pe 6 noiembrie 1926, în Coffee County, Alabama, SUA. A studiat la University of South Carolina, după care a urmat o carieră în vânzări, fiind agentul mai multor companii. În 1968 a devenit vicepreşedintele unei astfel de corporaţii, mutându-se în Dallas, Texas.

Începând cu anul 1970, a început să călătorească în întreaga lume, susţinând seminare pe teme motivaţionale. În paralel, a publicat o serie de cărţi cu foarte mare succes la public. După ce devine baptist, Ziglar începe să integreze învăţăturile creştine în lucrările sale. A murit pe 28 noiembrie 2012.

Oamenii vor urma „calea lui Ziglar“ pentru mult timp de acum înainte.

Entrepreneur

Fii recunoscător. Fii încrezător. Încearcă.

The New York Times

Zig Ziglar este unic. Viața mea, precum și a altor milioane de oameni, este mai bună datorită influenței și exemplului acestui om incredibil!

Andy Andrews

Succesul se definește de la A la Ziglar.

Michael J. Maher

Iată de ce Zig Ziglar este cel mai bun speaker motivațional din ultimii 50 de ani.

Dave Anderson

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Ebook Obiective - Descriere și informații

Alături de Zig Ziglar, vei afla motivele pentru care oamenii duc uneori o viață lipsită de țeluri și de sens, vei primi sfaturi care să te călăuzească în călătoria ta și vei descoperi activitățile revoluționare pe care le poți îndeplini chiar azi ca să fii mai aproape de obiectivele tale.

Fără îndoială, pildele și poveștile conținute aici vor fi motorul care să te poarte tot mai departe. Fie că este prima dată când îl citești pe Ziglar, fie că îi urmezi învățămintele de mult timp, Obiective îți va schimba viața.

Vei fi inspirat să-ți atingi obiectivele, să obții mai mult și vei reuși să păstrezi ce ai câștigat.

Anul apariției: 2023

Format: e-book

Traducere: Anca-Elena Tătulescu

Autor: Zig Ziglar

Titlu original: Goals. How to Get the Most Out of Your Life

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1472-4