Telefon Curtea Veche

Legea succesului (EBOOK)

  • Disponibilitate: Digital
  • Număr pagini: 656
* Prețurile afișate sunt stabilite de fiecare platformă de găzduire a eBook-urilor și pot suferi modificări. Totodată, acestea au libertatea de a organiza ocazional promoții, independent de Curtea Veche Publishing. Pentru a verifica prețul curent, vă invităm să consultați paginile Apple Books, Google Books și Paydemic.
Descarcă de pe:

11,99 USD
71,4 lei
60 lei

O carte clasică a literaturii motivaționale americane, ale cărei principii rămân actuale după aproape un secol de la prima apariție.

Sămânța succesului a fost sădită în fiecare dintre noi. Numai că pentru a rodi, trebuie îngrijită corespunzător. Este convingerea lui NAPOLEON HILL, una dintre figurile fondatoare ale domeniului dezvoltării personale, care și-a dedicat cariera descătușării potențialului din oamenii de rând. Cursul de față, pe care l-a scris în 1928 la îndemnul magnatului Andrew Carnegie, este o fascinantă călătorie ascendentă spre succes, structurată în cincisprezece trepte. Fiecare dintre ele este gândită ca o lecție care să îl ajute pe cititor să se întoarcă spre sine cu sinceritate și să își dezvolte acele calități și obiceiuri care îl pot conduce spre realizarea materială și împlinirea personală.

General
Anul apariției 2020
Autor Napoleon Hill
Număr pagini 656
Format 15 x 22,50 cm
Cod produs: 978-606-44-0556-2

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.