Bine ai venit!
|
| |

Știința de a vinde

42,00 lei
Napoleon Hill a fost unul dintre părinții fondatori ai literaturii motivaționale, iar volumele lui s-au vândut, de-a lungul timpului, în milioane de exemplare. Așadar, nu e de mirare că adepții lui s-au hotărât să îi ducă mai departe opera. Bazându-se pe textele sale, publicate sau nu anterior, membri ai organizației Napoleon Hill Associates au captat, cu o fidelitate remarcabilă, esența filozofiei succesului pe care a dezvoltat-o maestrul lor.
Napoleon Hill (1883–1970) este unul dintre părinții literaturii motivaționale americane și se numără printre cele mai sonore nume ale genului. A migrat de la jurnalism la drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie și a evoluat rapid din punct de vedere profesional, ajungând consilier al unor importanți oameni de afaceri și lideri precum Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison și Henry Ford. Hill a fost preocupat de rolul pe care îl îndeplinesc convingerile personale ale individului în atingerea succesului. La imboldul lui Andrew Carnegie, cercetările autorului au fost fructificate prin formularea „filozofiei împlinirii“, care dezvăluie cum orice om poate parcurge firesc pașii spre împlinire, atât în plan material, cât și spiritual.

Napoleon Hill a fost unul dintre cei mai influenți gânditori americani și continuă să aibă un impact enorm chiar și în zilele noastre.

Forbes

Mi-e frică să mă gândesc ce aș fi devenit sau unde aș fi ajuns în viață dacă nu aș fi cunoscut filozofia lui Napoleon Hill. Mi-a schimbat radical traiectoria.

Og Mandino

Realizarea enormă a lui Hill constă în oamenii pe care i-a învățat să trăiască vieți pe care nu le-au crezut niciodată posibile.

Success Magazine

Știința de a vinde - Descriere și informații

Rezultatele efortului lui Napoleon Hill și al membrilor organizației Napoleon Hill Associates sunt cuprinse în această carte, o sinteză a celor mai valoroase idei practice ale lui Napoleon Hill cu privire la știința vânzării. Și nu este vorba aici doar despre comercializarea unor bunuri materiale, ci și despre a-ți vinde înzestrările și cunoștințele. Vei învăța din paginile ei cum să îți valorifici personalitatea apelând la strategiile de promovare și la arta negocierii folosite de specialiștii în vânzări, vei afla ce calități trebuie să cultivi și îți vei dezvolta aptitudinile de a influența gândirea cumpărătorului.

Anul apariției: 2021

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 136

Traducere: Alina Iacob

Autor: Napoleon Hill & Associates

Titlu original: Napoleon’s Hill Science of Successful Selling

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1069-6