Bine ai venit!
|
| |
Dale Carnegie & Associates - Carte dezvoltare personală-Ebook Vorbește! - Curtea Veche Publishing
Digital

Carte dezvoltare personală-Ebook Vorbește!

Arta de a vorbi în public
Acum e momentul pentru o schimbare: vorbește fără teamă!
DALE CARNEGIE & ASSOCIATES, INC. a fost înfiinţată în 1912 și își are sediul în orașul New York. Compania oferă cursuri și pregătire în domeniul leadershipului, al vânzărilor și în PR, punând accent pe comu-nicare și relaţiile interumane. În seria Dale Carnegie, la Curtea Veche Publishing au mai apărut: Secretele succesului (Dale Carnegie); Cum să vorbim în public (Dale Carnegie); Secretele celor trei maeștri ai succesu-lui pentru a-ți schimba viața (Dale Carnegie, Joseph Murphy, Napoleon Hill); Stand & Deliver (Dale Carnegie® Training); Rezolvă conflictele din viața ta (Dale Carnegie & Associates); Cum schimbarea aduce succesul (Dale Carnegie & Associates); Cum să te bucuri de viață și de job; Secretele succesului în era digitală (Dale Carnegie & Associates, Brent Cole); Cum să devii un lider eficient (Dale Carnegie & Associates); Tehnici de a vinde (Dale Carnegie & Associates, Michael Crom, J. Oliver Crom); Liderul poți fi tu (Dale Carnegie & Associates, Stuart R. Levine, Michael A. Crom); Ascultă! (Dale Carnegie & Associates).

Dale Carnegie ne oferă un lucru de care avem o nevoie disperată: speranță.

The Saturday Evening Post

O prezentare de impact e determinată de experiența pe care vorbitorul o oferă publicului. Fiind tu însuți și lăsându-i pe oameni să vadă cine ești cu adevărat, oferi un dar unic tuturor celor care te ascultă, iar acest dar ești chiar tu.

Ercell Charles

Folosește ideile pe care vrei să le susții în timpul discursului în conversațiile cotidiene cu prietenii și partenerii de afaceri. În loc să vorbești despre rezultatul meciului, doar apleacă‑te puțin peste masă și spune ceva precum: „Știi, Joe, într‑o zi am avut o experiență neobișnuită. Mi‑ar plăcea să ți‑o povestesc.“ Joe probabil că va fi încântat să îți asculte povestea. Urmărește‑i reacțiile. Ascultă‑i răspunsurile. S‑ar putea să aibă o idee interesantă care poate fi de ajutor. Nu va ști că îți pregătești discursul și, de altfel, nici nu contează.

Dale Carnegie

Carte dezvoltare personală-Ebook Vorbește! - Descriere și informații

Te așteaptă o prezentare de care depinde cariera ta și te simți nepregătit? Ei bine, această carte este soluția. Vei învăța să-ți învingi frica de a vorbi în public și vei descoperi cum să transmiți idei care au puterea să schimbe lumea.

Majoritatea populației globului știe ce înseamnă teama de a vorbi în public. Dar numai cei care îi înțeleg mecanismele interioare pot să depășească obstacolele pe care le întâmpină adesea în momentul în care sunt nevoiți să vorbească în fața unui auditoriu.

Vorbește! îți propune strategii clare de pregătire a discursurilor, cum ar fi structurarea prezentărilor și utilizarea unor tehnici de captare a atenției ascultătorilor. Vei afla din paginile cărții cum să gestionezi cu calm orice situație neprevăzută care pot să apară în timpul discursurilor și vei fi pregătit să surmontezi orice obstacol.

Anul apariției: 2024

Format: e-book

Traducere: Ilinca Gângă

Autor: Dale Carnegie & Associates

Titlu original: Speak! How to Get Over the Horror and Fear of Public Speaking

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1621-6