Bine ai venit!
|
| |
Brian Tracy - Ebook Cum conduc cei mai buni lideri - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Cum conduc cei mai buni lideri

Tehnici testate pentru a valorifica la maximum potențialul uman
Un ghid practic și intuitiv pentru cei care își doresc nu doar să fie lideri, ci să fie niște lideri pe care ceilalți îi urmează din convingere.

Brian Tracy este unul dintre vorbitorii și formatorii de top din întreaga lume. A ținut peste 5 000 de conferințe în mai mult de 50 de țări, pe teme precum leadershipul, strategia, vânzările, dezvoltarea personală și profesională și afacerile de succes, individualizându‑le prin amestecul unic de umor, cunoștințe, informație și inspirație.

Este președintele companiei Brian Tracy International, cu sediul în Solana Beach, California, specializată în instruirea şi dezvoltarea indivizilor şi a organizaţiilor. De asemenea, este preşedintele Universităţii Brian Tracy şi ocupă poziţia de Chief Learning Officer al iLearning Global.com.

A scris 70 de cărți și a creat mai mult de 800 de programe de training în format audio și video. Materialele sale au fost traduse în 42 de limbi și sunt folosite în 64 de țări. Participă la afacerile din comunitatea creată în jurul lui și este consultant pentru numeroase organizații nonprofit. Brian este un adept al învățării continue în domeniul afacerilor, psihologiei, managementului, vânzărilor, economiei, politicii, metafizicii și religiei.

Trebuie să‑i motivezi pe ceilalți să‑ți urmeze viziunea, să susțină și să împlinească țelurile și obiectivele pe care le‑ai stabilit, să adere la misiunea organizației, așa cum ai conturat‑o tu.

Brian Tracy

Această carte excelentă este o resursă prețioasă, atât în viața personală, cât și în cea profesională, pentru liderii și managerii de la orice nivel.

AORN Journal

Scoate la lumină toate secretele succesului marilor lideri și căile de a le aplica.

Accounting Today

Ebook Cum conduc cei mai buni lideri - Descriere și informații

A fi lider este o artă. Bazându-se pe experiența sa în domeniul afacerilor, dar și pe abordările de succes a numeroși manageri și antreprenori, Brian Tracy oferă un ghid practic și intuitiv pentru a-ți perfec­ționa abilitățile de leadership. Vei învăța tehnici de afaceri bazate pe strategii militare, dar mai ales cum să-ți selecționezi și să-ți motivezi angajații, astfel încât să-și dorească să ia parte la aventura voastră comună, aceea de la aspirație la succes.

În Cum conduc cei mai buni lideri, Brian Tracy argumentează că a fi un lider de succes se reduce la șapte responsabilități fundamentale: stabilirea obiectivelor, încurajarea inovației, capacitatea de a rezolva probleme și de a lua decizii eficiente, stabilirea priorităților, stabilirea unor standarde înalte și conducerea prin exemplul propriu, capacitatea de a-i încuraja și de a-i motiva pe ceilalți, capacitatea de a atinge obiectivele într-o manieră eficientă.

Anul apariției: 2024

Format: e-book

Traducere: Marius Chitoșcă

Autor: Brian Tracy

Titlu original: How the Best Leaders Lead

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1704-6