Comunicarea eficientă cu copiii
-15%

Comunicarea eficientă cu copiii

acasă și la școală

Descriere

Comportamentul de la școală al elevilor este profund influențat de ceea ce se întâmplă acasă. Dacă părinții nu formează o echipă cu profesorii în privința educației copiilor, rezultatul nu va fi cel așteptat.
arrow-left

Felul în care vorbesc părinții și profesorii îi arată copilului părerea lor despre el. Afirmațiile lor influențează încrederea și prețuirea pe care acesta o acordă propriei persoane. Într‑o mare măsură, limbajul celor mari determină destinul acelui copil.

– Haim Ginott

arrow-left

Un abecedar de comunicare pentru părinţi, din care aceştia vor deprinde cele mai importante metode pentru a încuraja dezvoltarea abilităţilor de învăţare ale copiilor.

– Publishers Weekly

Detalii

Anul apariției: 2019
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 256
Ilustrații: Kimberly Ann Coe
Traducere: Irina Negrea
Autor: Adele Faber, Elaine Mazlish, Lisa Nyberg, Rosalyn Anstine Temple
Cod produs: 978-606-44-0224-0
Despre autor

Elaine Mazlish

Elaine Mazlish (n. 31 martie 1925) a fost o autoare americană care a scris despre ajutorarea părinților și a profesorilor să comunice mai bine cu copiii. De asemenea, a organizat diverse ateliere bazate pe învățăturile din cărțile sale.

Adele Faber

Adele Faber se bucură de un renume internațional pentru experiența sa în comunicarea dintre adulți și copii. Autoare multipremiată, a ocupat prima poziție în clasamentele New York Times. Cărțile i s-au vândut în mai mult de cinci milioane de exemplare și au fost traduse în 30 de limbi, aducându-i recunoștința a mii de părinți și profesori, cât și aprobarea entuziast... >

Rosalyn Anstin Templeton

Rosalyn Anstine Templeton s-a născut în Coos Bay, Oregon, un mic oraș de coastă. Din punct de vedere profesional, Dr Anstine Templeton este consultantă educațională, cu 29 de ani la activ de învățat elevi și studenți să își transforme furia în ceva productiv. L-a avut ca profesor pe Dr Nicholas J Long, un r... >

Dr. Lisa Nyberg

Dr. Lisa Nyberg face parte din echipa California State University, Fresno de douăzeci de ani. Predarea sa s-a concentrat pe pregătirea profesorilor din școlile elementare în domeniile instruirii științifice, tehnologiei și managementului clasei. A predat în cadrul unor parteneriate cu școli elementare în Sanger, Fowler, Central, Clovis și Fresno.

>

citeşte mai mult

Cărți de același autor

Pachete

icon-favorite
200,00 lei
icon-favorite
156,00 lei
icon-favorite

Pachet

Mihai I

56,84 lei
icon-favorite
220,00 lei
icon-favorite

Pachet

Pachet 6

241,50 lei
icon-favorite
270,00 lei
icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
140,00 lei
icon-favorite
140,00 lei