Bine ai venit!
|
| |
Elaine Mazlish, Adele Faber, Rosalyn Anstine Templeton, Dr. Lisa Nyberg - Comunicarea eficientă cu copiii - Curtea Veche Publishing
-30%

Comunicarea eficientă cu copiii

acasă și la școală
28,00 lei 40,00 lei
Comportamentul de la școală al elevilor este profund influențat de ceea ce se întâmplă acasă. Dacă părinții nu formează o echipă cu profesorii în privința educației copiilor, rezultatul nu va fi cel așteptat.

ELAINE MAZLISH (1925–2017) s-a specializat în educarea părinților pentru a avea relații mai bune cu copiii. A fost cunoscută și ca artistă profesionistă, compozitoare și regizoare de programe pentru copii. Împreună cu Adele Faber, a condus mai bine de 40 de ani ateliere de lucru cu părinţii şi a ținut conferinţe pentru toţi cei interesaţi de educaţia copiilor, fie ei părinți, profesori sau specialişti. Lucrând la început alături de dr. Haim Ginott, specialist în psihologia copilului, a dobândit în scurt timp un renume internaţional pentru experiența în comunicarea dintre adulți și copii.

ADELE FABER (n. 1928) este expertă în comunicarea dintre adulți și copii. Cărțile ei (devenite bestsellere New York Times) s-au vândut în peste 3 milioane de exemplare și au fost traduse în peste 20 de limbi, aducându-i recunoștința a mii de părinți și profesori, cât și aprobarea entuziastă a comunității științifice de profil. Împreună cu Elaine Mazlish, a condus mai bine de 40 de ani ateliere de lucru cu părinţii şi a ținut conferinţe pentru toţi cei interesaţi de educaţia copiilor, fie ei părinți, profesori sau specialişti. Lucrând la început alături de dr. Haim Ginott, specialist în psihologia copilului, a dobândit în scurt timp un renume internaţional pentru experiența în comunicarea dintre adulți și copii.

Rosalyn Anstine Templeton s-a născut în Coos Bay, Oregon, un mic oraș de coastă. Din punct de vedere profesional, Dr Anstine Templeton este consultantă educațională, cu 29 de ani la activ de învățat elevi și studenți să își transforme furia în ceva productiv. L-a avut ca profesor pe Dr Nicholas J Long, un renumit expert în stingerea conflictelor și crizelor, și a obținut o diplomă în domeniul afecțiunilor emoționale și al științelor sociale de la American University/Rose School Program. Pe când era învățătoare la o școală publică, Rosalyn și-a învățat elevii cum să își gestioneze furia prin dezvoltarea unor planuri de succes.

Ca profesor universitar, a dezvoltat programe specializate de training la universitățile Willamette, Bradley, Ferris State și Marshall. Ca să crească nivelul de succes în rândul elevilor, Rosalyn a susținut workshopuri despre furie pentru mulți profesori din Statele Unite. A făcut muncă de cercetare, a publicat rezultatele și și-a prezentat studiile la conferințe naționale și internaționale, din dorința de a le arăta cadrelor didactice metode mai bune de a crea medii lipsite de stres și furie. Rosalyn este membră emerită a asociației americane pentru cercetare în educație.

Este și membră a comisiei de directori ai Research and Recognition Project, deoarece a fost întotdeauna pasionată să aprofundeze studiul cu privire la Sindromul post-traumatic și la urmările sale, cum este furia. A primit certificatul Life Space Crisis Intervention și a avut rolul de trainer senior La LSCI Institute. Rosalyn a scris Comunicarea eficientă cu copiii, alături de autoarele multipremiate de bestselleruri New York Times, Adele Faber și Elaine Mazlish.


Dr. Lisa Nyberg face parte din echipa California State University, Fresno de douăzeci de ani. Predarea sa s-a concentrat pe pregătirea profesorilor din școlile elementare în domeniile instruirii științifice, tehnologiei și managementului clasei. A predat în cadrul unor parteneriate cu școli elementare în Sanger, Fowler, Central, Clovis și Fresno.

Parteneriatele sale internaționale au inclus activități în China, Ghana și Grecia. Munca ei a fost recunoscută cu Premiul Richter pentru excelență în predare.

Lisa Nyberg este autorul / coautorul a șapte articole și trei cărți. Publicațiile sale de carte includ: Puterea de a investiga (2017) și Puterea evaluării (2018). Ea a făcut obiectul a două programe educaționale PBS (PBS SCIENCELINE și Learning Science Through Inquiry). A făcut peste cincizeci de prezentări (locale, de stat, naționale și internaționale).

Dr. Nyberg a ocupat funcția de președinte al Adunării Facultății și de președinte al departamentului interimar. Aceasta a fost consilier științific pentru programele de televiziune educaționale precum Sesame Street.

Ea a lucrat în numeroase consilii consultative și comisii de judecată (de exemplu: Disney’s Planet Challenge; Toyota Tapestry; Children's Book Council; National Science Teachers Association).

Un abecedar de comunicare pentru părinţi, din care aceştia vor deprinde cele mai importante metode pentru a încuraja dezvoltarea abilităţilor de învăţare ale copiilor.

Publishers Weekly

Felul în care vorbesc părinții și profesorii îi arată copilului părerea lor despre el. Afirmațiile lor influențează încrederea și prețuirea pe care acesta o acordă propriei persoane. Într‑o mare măsură, limbajul celor mari determină destinul acelui copil.

Haim Ginott

Comunicarea eficientă cu copiii - Descriere și informații

Adele Faber și Elaine Mazlish, specialiste în comunicare și în educația copiilor, propun metode inteligente și pline de umor, completate de o serie de sfaturi punctuale, de ilustrații amuzante, precum și de studii de caz din care se pot trage concluzii utile. Prin aplicarea acestor metode, părinții și profesorii îi pot ajuta pe copii să facă față celor mai diverse probleme care le afectează procesul de învățare. Totodată, vor înțelege mai bine diferența dintre cuvintele care stârnesc conflicte și cele care construiesc un context pașnic, de cooperare.


Dacă vă doriți un copil care să aibă o imagine de sine pozitivă, abilități puternice de comunicare, un simț dezvoltat al empatiei, un caracter puternic și care să fie stăpân pe propriile emoții, aceasta este cartea de care aveți nevoie.

Anul apariției: 2019

Format: 13 x 20 cm

Număr pagini: 256

Ediția: a V-a

Ilustrații: Kimberly Ann Coe

Traducere: Irina Negrea

Autor: Adele Faber, Elaine Mazlish, Lisa Nyberg, Rosalyn Anstine Temple

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0224-0