Bine ai venit!
|
| |
Catherine Maurice - Lasă-mă să-ți aud glasul! - Curtea Veche Publishing
-15%

Lasă-mă să-ți aud glasul!

Povestea unei familii care a învins autismul
48,45 lei 57,00 lei
În lupta lor disperată pentru a-şi salva fiica, soţii Maurice pătrund în hăţişul termenilor medicali şi înfruntă coşmarul speranţelor false, al „vindecărilor miraculoase“ şi al acuzaţiilor supărătoare potrivit cărora ei sunt singurii vinovaţi de autismul lui Anne-Marie.În cele din urmă, salvarea fetiţei va veni din aplicarea unei terapii de modificare comportamentală.

Catherine Maurice este pseudonimul autoarei, mamă a trei copii, dintre care doi au fost diagnosticați cu autism. Cea mai cunoscută carte a ei, Lasă-mă să-ți aud glasul. Povestea unei familii care a învins autismul, a fost publicată în 1993. Catherine Maurice desfășoară o bogată activitate de sprijinire a familiilor cu copii care suferă de autism. Este fondatoarea Association for Science in Autism Treatment și coeditoarea mai multor volume despre terapia prin modificare comportamentală.

O poveste impresionantă şi înălţătoare… Oferă îndemn şi forţe noi părinţilor care refuză să-şi abandoneze copiii autişti.

Kirkus Reviews

Remarcabilă… O poveste spusă din inimă… Un model de urmat pentru familiile aflate în situaţii similare.

Library Journal

Lasă-mă să-ți aud glasul! - Descriere și informații

Lasă-mă să-ţi aud glasul este povestea unei mame care a luptat şi a învins autismul. O carte memorabilă, pe cât de precis documentată, pe atât de bine scrisă.

În lupta lor disperată pentru a-şi salva fiica, soţii Maurice pătrund în hăţişul termenilor medicali şi înfruntă coşmarul speranţelor false, al „vindecărilor miraculoase“ şi al acuzaţiilor supărătoare potrivit cărora ei sunt singurii vinovaţi de autismul lui Anne-Marie. În cele din urmă, salvarea fetiţei va veni din aplicarea unei terapii de modificare comportamentală.

Pentru că toţi ne naştem, creştem, ne îndrăgostim, ne căsătorim, iubim, înşelăm, facem copii, divorţăm, plângem, uităm şi iertăm. Pentru că suntem singuri sau împreună, pentru că suntem părinţi sau copii, pentru că ne pasă de cine suntem, de cei din jur, şi mai ales pentru că fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeşte şi vrea să o protejeze.

O colecţie intimă de sfaturi, probleme şi soluţii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevărat fericită.

Anul apariției: 2019

Format: 13.0 × 20.0 cm

Număr pagini: 528

Ediția: a II-a

Traducere: Ileana Achim

Autor: Catherine Maurice

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0263-9