Inteligența emoțională în educația copiilor

Descriere

Pornind de la principiile expuse de Daniel Goleman în bestsellerul său, Inteligenţa emoţională, autorii îţi propun metode inedite de educaţie, precum şi exerciţii practice care te pot ajuta într-un mod concret la creşterea şi dezvoltarea psiho-emoţională a copilului tău.
arrow-left

Poate că cel mai mare atu al acestei cărţi este faptul că o veţi citi cu plăcere. Autorii dau dovadă de umor şi deschidere, astfel încât subiectul relaţiilor şi al dinamicii familiale devine unul savuros şi agreabil. Terminologia folosită pentru a reda conceptele şi ideile cuprinse în Inteligenţa emoţională în educaţia copiilor este extrem de accesibilă, fără pretenţiile unui limbaj excesiv de specializat. Cartea este înţesată cu exemple şi metafore pe care părinţii le vor recunoaşte cu siguranţă.

– The Journal of Primary Prevention

Detalii

Anul apariției: 2019
Format: 13.0 × 20.0 cm
Număr pagini: 288
Ediția: a IV-a
Traducere: Andreea Rosemarie Lutic
Autor: Maurice J. Elias, Steven E. Tobias, Brian S. Friedlander
Cod produs: 978-606-44-0271-4
Despre autor

Brian S. Friedlander

Brian S. Friedlander este profesor la Colegiul St. Elizabeth din Morristown, New Jersey, unde coordonează programe de educație asistată de tehnologie. În calitate de specialist în acest domeniu și de psiholog școlar, a elaborat numeroase programe și metodologii utile profesorilor și elevilor în activitatea de la clasă.

Steven E. Tobias

Steven E. Tobias este doctor în psihologie și director al organizației Center for Child and Family Development din Morristown, New Jersey. În calitate de expert în probleme care țin de dezvoltarea copilului, de aptitudinile sociale, de tulburările de atenție și de hiperactivitate, a lucrat mai bine de 25 de ani cu copii, părinți, familii și școli, arătându-se preoc... >

Maurice J. Elias

Maurice J. Elias este profesor în cadrul Departamentului de Psihologie al Universității Rutgers, precum și director al câtorva programe de formare și de cercetare din cadrul aceleiași instituții. A fost președinte al Society for Community Research and Action/Division of Community Psychology din cadrul Asociației Americane de Psihologie și a primit de-a lungul timpu... >

citeşte mai mult

Pachete

icon-favorite
257,00 lei
icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
321,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
icon-favorite
215,00 lei
icon-favorite
145,00 lei
icon-favorite
227,00 lei