Dr. Lisa Nyberg
BIOGRAFIE

Dr. Lisa Nyberg face parte din echipa California State University, Fresno de douăzeci de ani. Predarea sa s-a concentrat pe pregătirea profesorilor din școlile elementare în domeniile instruirii științifice, tehnologiei și managementului clasei. A predat în cadrul unor parteneriate cu școli elementare în Sanger, Fowler, Central, Clovis și Fresno.

Parteneriatele sale internaționale au inclus activități în China, Ghana și Grecia. Munca ei a fost recunoscută cu Premiul Richter pentru excelență în predare.

Lisa Nyberg este autorul / coautorul a șapte articole și trei cărți. Publicațiile sale de carte includ: Puterea de a investiga (2017) și Puterea evaluării (2018). Ea a făcut obiectul a două programe educaționale PBS (PBS SCIENCELINE și Learning Science Through Inquiry). A făcut peste cincizeci de prezentări (locale, de stat, naționale și internaționale).

Dr. Nyberg a ocupat funcția de președinte al Adunării Facultății și de președinte al departamentului interimar. Aceasta a fost consilier științific pentru programele de televiziune educaționale precum Sesame Street.

Ea a lucrat în numeroase consilii consultative și comisii de judecată (de exemplu: Disney’s Planet Challenge; Toyota Tapestry; Children's Book Council; National Science Teachers Association).

Comunicarea eficientă cu copiii
-35%

40,00 lei

26,00 lei

Descriere Comportamentul de la școală al elevilor este profund influențat de ceea ce se întâmplă acasă. Dacă părinții nu formează o echipă cu profesorii în privința educației copiilor, rezultatul nu va fi cel așteptat.