Bine ai venit!
|
| |
Autor

Rosalyn Anstine Templeton

Rosalyn Anstine Templeton - Carti

Rosalyn Anstine Templeton s-a născut în Coos Bay, Oregon, un mic oraș de coastă. Din punct de vedere profesional, Dr Anstine Templeton este consultantă educațională, cu 29 de ani la activ de învățat elevi și studenți să își transforme furia în ceva productiv. L-a avut ca profesor pe Dr Nicholas J Long, un renumit expert în stingerea conflictelor și crizelor, și a obținut o diplomă în domeniul afecțiunilor emoționale și al științelor sociale de la American University/Rose School Program. Pe când era învățătoare la o școală publică, Rosalyn și-a învățat elevii cum să își gestioneze furia prin dezvoltarea unor planuri de succes.

Ca profesor universitar, a dezvoltat programe specializate de training la universitățile Willamette, Bradley, Ferris State și Marshall. Ca să crească nivelul de succes în rândul elevilor, Rosalyn a susținut workshopuri despre furie pentru mulți profesori din Statele Unite. A făcut muncă de cercetare, a publicat rezultatele și și-a prezentat studiile la conferințe naționale și internaționale, din dorința de a le arăta cadrelor didactice metode mai bune de a crea medii lipsite de stres și furie. Rosalyn este membră emerită a asociației americane pentru cercetare în educație.

Este și membră a comisiei de directori ai Research and Recognition Project, deoarece a fost întotdeauna pasionată să aprofundeze studiul cu privire la Sindromul post-traumatic și la urmările sale, cum este furia. A primit certificatul Life Space Crisis Intervention și a avut rolul de trainer senior La LSCI Institute. Rosalyn a scris Comunicarea eficientă cu copiii, alături de autoarele multipremiate de bestselleruri New York Times, Adele Faber și Elaine Mazlish.