Bine ai venit!
|
| |

Forţa entuziasmului

32,00 lei
Entuziasmul este factorul esențial care delimitează granița dintre succes și eșec. Este o armă împotriva mediocrității, o forță care îi transformă pe oameni în făuritori de miracole.
NORMAN VINCENT PEALE (1898–1993), autorul a 46 de cărți, a fost un reputat orator specializat în probleme motivaționale, cunoscut în lumea întreagă sub numele de „Predicatorul de milioane“. A fost cel dintâi susținător al teoriei „gândirii pozitive“ și a scris mai multe cărți pe această temă, care au devenit bestselleruri internaționale. Una dintre ele este Forța gândirii pozitive, vândută în peste 20 de milioane de exemplare și tradusă în 41 de limbi. Activitatea profesională a lui N.V. Peale s‑a întins pe șase decenii, incluzând, fapt fără precedent, o perioadă de cincizeci și doi de ani ca pastor principal al Bisericii Marble Collegiate, din New York. Este fondatorul Institutului pentru Religie și Sănătate, o clinică de psihiatrie care are la bază terapia prin religie, și al revistei Guideposts, care a avut un tiraj de peste patru milioane de exemplare. Mesajele sale au inspirat mai mult de un milion de cititori ai revistei lunare Plus: The Magazine of Positive Thinking, publicată de Fundația pentru un Trai Creștin și înființată, în 1940, de el și de soția lui, Ruth Stafford Peale. Pentru contribuțiile din domeniul teologiei, Peale a primit, în 1984, de la președintele Ronald Reagan „Medalia Prezidențială a Libertăţii“ (cea mai mare distincție care poate fi acordată unui civil în Statele Unite).

Forţa entuziasmului - Descriere și informații

Entuziasmul este factorul esențial care delimitează granița dintre succes și eșec. Este o armă împotriva mediocrității, o forță care îi transformă pe oameni în făuritori de miracole. Dă naștere la îndrăzneală și la curaj, întărește încrederea, ne ajută să ne depășim îndoielile. Creează energie și este sursa tuturor realizărilor.

Oricine poate fi entuziast o oră; important este să ne păstrăm entuziasmul întreaga viață. Citind cartea lui Norman Vincent Peale, „predicatorul de milioane“ și cel dintâi susținător al teoriei „gândirii pozitive“, vei învăța cum să-ți folosești aptitudinile, vitalitatea și resursele creatoare interioare și vei descoperi cum poate fi transformată o viață anostă într-una pasionantă.

Entuziasmul este ingredientul magic care te poate ajuta să-ți îmbunătățești capacitatea de rezolvare a problemelor, să-ți depășești fricile, să capeți mai multe beneficii de pe urma slujbei pe care o ai, să-ți întărești încrederea în propria persoană și să găsești motivația care-ți lipsește.

Anul apariției: 2013

Format: 13 x 20 cm

Număr pagini: 280

Ediția: a II-a

Traducere: Andreea Rosemarie Lutic

Autor: Norman Vincent Peale

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-504-2