Bine ai venit!
|
| |
Napoleon Hill, Michael J. Ritt Jr. - Ebook Secretele gândirii pozitive - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Secretele gândirii pozitive

10 pași către sănătate bogație și succes
Volumul conține îndemnuri și sfaturi practice pentru o existență mai bogată și mai fericită. Conceptul central prezentat de Napoleon Hill este cel de atitudine mentală pozitivă, pe care suntem ghidați în chipul cel mai convingător să o cultivăm, urmănd zece pași simpli ale căror efecte majore asupra vieții noastre se vor face simțite imediat.
Napoleon Hill (1883–1970) este unul dintre părinții literaturii motivaționale americane și se numără printre cele mai sonore nume ale genului. A migrat de la jurnalism la drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie și a evoluat rapid din punct de vedere profesional, ajungând consilier al unor importanți oameni de afaceri și lideri precum Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison și Henry Ford. Hill a fost preocupat de rolul pe care îl îndeplinesc convingerile personale ale individului în atingerea succesului. La imboldul lui Andrew Carnegie, cercetările autorului au fost fructificate prin formularea „filozofiei împlinirii“, care dezvăluie cum orice om poate parcurge firesc pașii spre împlinire, atât în plan material, cât și spiritual.

Acest manual aprofundează principiile promulgate pentru prima dată în lucrarea De la idee la bani. Michael J. Ritt Jr. a lucrat cu Napoleon Hill timp de două decenii și reușește să redea într-un mod adecvat și într-un limbaj nesofisticat filozofiade dezvoltare personală.

Publishers Weekly

O carte plină de sfaturile și de înțelepciunea atemporală cu care ne-a obișnuit Napoleon Hill în bestsellerurile sale.

Goodreads

Ebook Secretele gândirii pozitive - Descriere și informații

AMP este acronimul expresiei „atitudine mentală pozitivă“, dar reprezintă mai mult decât o simplă perspectivă optimistă asupra vieții. După ce vei înțelege exact cum funcționează și o vei aplica în mod corect, vei vedea că este, de fapt, un sistem cu patru componente.


Acestea sunt:

1. o mentalitate onestă și echilibrată;

2. o conștiință constructivă;

3. o filozofie de viață atotcuprinzătoare;

4. abilitatea de a alege acțiunile și reacțiile corecte și de a le duce până la capăt.


Anul apariției: 2021

Format: e-book

Traducere: Alina-Gabriela Rudeanu

Autor: Napoleon Hill

Titlu original: Keys To Positive Thinking

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-0761-0