Guvernarea din umbră - Istoria secretă care leagă Comisia Trilaterală, Francmasoneria şi Marile Piramide

Colecție: In afara colecțiilor

Titlu original: Rule by Secrecy: the Hidden History thet Connects the Trilateral Commision, the Freemasons, and the Great Pyramids

Traducător: Nicolo Della-Pupa

Copertă: Griffon and Swans (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2009

Număr pagini: 448

Format: 13,8×20,4 cm

ISBN: 978-973-669-852-1

Guvernarea din umbră - Istoria secretă care leagă Comisia Trilaterală, Francmasoneria şi Marile Piramide

Autor: Jim Marrs

Stoc epuizat
26,97 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
  • JIM MARRS şi-a început cariera ca jurnalist în Texas, pentru ca apoi să lupte în războiul din Vietnam. Este autorul volumului Crossfire: the Plot that Killed Kennedy, care a stat la baza scenariului pentru filmul lui Oliver Stone, JFK, ca şi al altor bestselleruri, precum Psi Spies, The War on Freedom, The Rise of the Fourth Reich: The Secret Societies That Threaten to Take Over America. A apărut în cadrul a numeroase emisiuni şi programe TV la ABC, NBC, CBS, CNN, The Discovery Channel sau The History Channel.


     


    Guvernarea din umbră este un duş rece pentru orice contemporan care se încrede orbeşte în versiunile oficiale ale istoriei, în informaţiile publicate în mass-media sau în mesajele politicienilor ori ale celor aflaţi în importante funcţii de conducere.


    Volumul lui Jim Marrs reprezintă o adevărată antologie, documentată impecabil, a societăţilor secrete, a religiilor clandestine, a organizaţiilor oculte care, de-a lungul vremii, au jucat un rol covârşitor în evoluţia omenirii şi în influenţarea destinelor unor generaţii întregi.


    Deloc obsedat de teoriile conspiraţiei, dar nici naiv, autorul compune un tablou cuprinzător în care Illuminati, Cavalerii de Malta, vechii egipteni sau masonii sunt piese într-un năucitor puzzle care, odată dezlegat, poate oferi o imagine nouă şi surprinzătoare asupra istoriei lumii.