Bine ai venit!
|
| |
Eckhart Tolle - Carte dezvoltare personală-Puterea prezentului. Jurnal - Curtea Veche Publishing
-25%
Hardcover

Carte dezvoltare personală-Puterea prezentului. Jurnal

51,75 lei 69,00 lei
Îți vorbesc despre transformarea profundă a conștiinței: nu ca posibilitate viitoare, ci ca una care ți se oferă acum, indiferent cine ești și unde te afli.
Eckhart Tolle (n. 16 februarie 1948) este considerat unul dintre cei mai originali şi mai inspiraţi călăuzitori spirituali ai timpului nostru. S‑a născut în Germania, unde şi‑a petrecut primii 13 ani din viaţă. După ce a absolvit Universitatea din Londra, a devenit cercetător şi îndrumător la Universitatea Cambridge. La 29 de ani, în urma unei transformări spirituale profunde, vechea sa identitate a fost literalmente dizolvată şi viaţa i s‑a schimbat radical. Următorii ani şi i‑a dedicat înţelegerii, integrării şi aprofundării acestei transformări, care a marcat începutul unei pasionante experienţe spirituale. Eckhart Tolle nu s‑a aliniat niciunei tradiţii sau religii, dar nici nu a respins vreuna. Învăţăturile sale transmit un mesaj simplu şi în acelaşi timp profund, cu claritatea şi simplitatea vechilor maeştri spirituali: există o cale către eliberarea de suferinţă şi dobândirea păcii interioare.

Vestea bună este că te poți elibera din cătușele minții tale. Aceasta este singura, adevărata libertate. Îți stă în putere să faci chiar în clipa asta primul pas.

Carte dezvoltare personală-Puterea prezentului. Jurnal - Descriere și informații

Acest jurnal este un bine-venit prilej de a reflecta asupra unora dintre peisajele cele mai profunde și mai revelatoare din minunata carte a lui Eckhart Tolle și de a-ți nota în el propriile cugetări.


Fii un alchimist, transformă plumbul în aur, suferința în conștientizare, nefericirea în iluminare.

Anul apariției: 2021

Format: 15.5 X 19.5 cm

Număr pagini: 144

Copertă: cartonată

Traducere: Ludovic-Ştefan Skultéty

Autor: Eckhart Tolle

Titlu original: The Power of Now. Journal

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-0831-0