Bine ai venit!
|
| |
Eckhart Tolle, Robert S. Friedman - Secretul lui Milton - Curtea Veche Publishing
-15%
Hardcover

Secretul lui Milton

O aventură a cunoașterii prin intermediul puterii Prezentului
39,95 lei 47,00 lei
Principalele învățăminte ale lui Tolle pe înțelesul copiilor, într-o minunată poveste despre curaj și speranță.
Eckhart Tolle (n. 16 februarie 1948) este considerat unul dintre cei mai originali şi mai inspiraţi călăuzitori spirituali ai timpului nostru. S‑a născut în Germania, unde şi‑a petrecut primii 13 ani din viaţă. După ce a absolvit Universitatea din Londra, a devenit cercetător şi îndrumător la Universitatea Cambridge. La 29 de ani, în urma unei transformări spirituale profunde, vechea sa identitate a fost literalmente dizolvată şi viaţa i s‑a schimbat radical. Următorii ani şi i‑a dedicat înţelegerii, integrării şi aprofundării acestei transformări, care a marcat începutul unei pasionante experienţe spirituale. Eckhart Tolle nu s‑a aliniat niciunei tradiţii sau religii, dar nici nu a respins vreuna. Învăţăturile sale transmit un mesaj simplu şi în acelaşi timp profund, cu claritatea şi simplitatea vechilor maeştri spirituali: există o cale către eliberarea de suferinţă şi dobândirea păcii interioare.

Robert S. Friedman (15 februarie 1942 – 2019) este cofondator al Hampton Roads Publishing Company. Născut în Virginia, Friedman și-a făcut studiile la University of Virginia, cu licența la limba engleză. A mers apoi la University of North Carolina în Greensboro, unde și-a completat masteratul în scriere, iar mai târziu a studiat timp de doi ani peste hotare la University College of Swansea din cadrul University of Wales.

În 1989, la 15 ani după ce a fondat The Donning Company în orașul Norfolk din Virginia, pe post de președinte și editor, Friedman a înființat Hampton Roads Publishing Company alături de Frank DeMarco. În următorii douăzeci de ani, Friedman a publicat peste 1000 de titluri din sfera nișată a literaturii metafizice și a cărților de self-help. Câteva cărți pe care le-a scos în acei ani au devenit bestselleruri naționale, care i-au adus colaborări cu scriitori de renume internațional, precum Richard Bach (autorul cărții Pescărușul Jonathan Livingston) și Neale Donald Walsch, ale cărui Conversații cu Dumnezeu au vândut peste zece milioane de copii și sunt disponibile în 37 de limbi.

Friedman a scris cărți și împreună cu autorul de bestselleruri și liderul spiritual canadian Eckhart Tolle, Secretul lui Milton (2008), care, alături de faimoasa Puterea prezentului (1999), au stat la baza adaptării cinematografice eponime, în care joacă legendarul actor laureat al Globurilor de Aur și al premiilor Emmy, Donald Sutherland.

După ce a renunțat la rolul de editor la Hampton Roads în 2009, Friedman a pus bazele unei alte edituri New Age un an mai târziu, numită Rainbow Ridge Books. Viziunea lui puternică în domenii ca New Age, self-help, Gândire Nouă, spiritualitate și ficțiune exemplară au continuat la Rainbow Ridge, unde a acumulat titluri foarte bine cumpărate, precum: Inner Vegas: Creating Miracles, Abundance, and Health de Joseph Gallenberger; Copiii cei noi și experiențele din preajma morții și A Manual for Developing Humans, scrise de spiritistul P.M.H. Atwater; Coming Full Circle: Ancient Teachings for a Modern World, scrisă de autoarea de bestselleruri New York Times, Lynn Andrews. 

Secretul lui Milton - Descriere și informații

Mesajul lui Eckhart Tolle este unul simplu: puterea prezentului este calea spre fericire şi înălţare sufletească.

Avându-l drept coautor pe Robert Friedman, iar drept ilustrator pe Frank Riccio, Tolle, autorul cărţilor de mare succes Puterea prezentului, Un pământ nou şiLiniştea vorbeşte, ne oferă de această dată povestea plină de învăţăminte a lui Milton, un băieţel isteţ şi plin de viaţă care învaţă să îşi învingă temerile, să nu-şi mai proiecteze fricile din trecut în viitor şi să trăiască fericit momentul prezent.

Volumul se adresează deopotrivă copiilor, dar şi părinţilor; cu toţii vor învăţa că să trăieşti în momentul prezent este cel mai sigur mod de a-ţi învinge teama şi suferinţa.

Vâstă recomandată: 8-12 ani.

Anul apariției: 2009

Format: 20.3 x 28.0 cm

Număr pagini: 40

Copertă: cartonată

Ilustrații: Frank Riccio

Traducere: Carmen Ştefania Neacşu

Autor: Eckhart Tolle, Robert S. Friedman

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-973-669-888-0