Telefon Curtea Veche

Țup. Imposibil e doar un cuvânt (AUDIOBOOK)

  • Disponibilitate: Digital
Una dintre cele mai frumoase cărți despre curaj, prietenie și acceptare. Citind această carte în care prinde viață o lume întreagă, plină de personaje dintre cele mai fascinante, o veți putea cunoaște pe Țup și vă veți întâlni cu toți prietenii ei fantastici.
Descarcă de pe:

10,81 USD

Recomandată pentru copii cu vârstele între 2-8 ani.

Una dintre cele mai frumoase cărți despre curaj, prietenie și acceptare. Citind această carte în care prinde viață o lume întreagă, plină de personaje dintre cele mai fascinante, o veți putea cunoaște pe Țup și vă veți întâlni cu toți prietenii ei fantastici. Înțeleptul bufnițoi vegetarian, corbul Tor, care își învinge teama, domnul Fulger, melcul care poartă o bibliotecă întreagă în cochilie și alți prieteni ai neînfricatei și inimoasei Țup ne învață o mulțime de lucruri.

De la ei aflăm că este important să nu judecăm niciodată după aparențe, să credem în noi până la capăt și să nu ne pierdem speranța nici măcar atunci când pare că suntem într-o situație fără ieșire. Și tot de la ei aflăm că nu contează cât de mare ți-e trupul, ci de cât de mare ți-e sufletul. De acest lucru s-au convins toate animalele pădurii, atunci când, spre marea lor surpriză, lumea lor a fost salvată de micuța ciocârlie Țup, cea cu piciorușele scurte și fără de aripi.

Autorul cărții, Alex Donovici, este unul dintre creatorii fenomenului online PovestileCristinei.ro, care a pornit din dorința sa și a Cristinei Donovici de a-i dărui povești fetiței lor. Și apoi a crescut în dorința de a făuri povești pentru vremurile noastre, adaptate atât pentru nevoile părinților cât și cele ale celor mici.


Lectură: Paula Herlo și Cristian Leonte

Producător executiv: Marius Motoca

Înregistrare și producție audio: StartRec Studios

Muzică și efecte sonore: StartRec Studios

General
Anul apariției 2019
Audiobook only Y
Lectură Paula Herlo și Cristian Leonte
Producător executiv Marius Motoca
Cod produs: A007

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.