Bine ai venit!
|
| |
Harriet Muncaster - Isadora Moon merge cu cortul - Curtea Veche Publishing
-30%

Isadora Moon merge cu cortul

Jumătate vampir, jumătate zână, întru totul unică!
31,50 lei 45,00 lei
Isadora îndrăgește noaptea, liliecii și costumul negru de balet, dar și soarele strălucitor, bagheta magică și îl adoră pe Iepurașul Roz. De la frigerea bezelelor pe un foc de tabără, la împrietenirea cu o sirenă – în preajma Isadorei se petrec lucruri speciale!

Harriet Muncaster (n. 1988) s-a născut în Arabia Saudită, iar familia ei s-a întors în Anglia pe când ea avea un an și jumătate. În prezent locuiește împreună cu soțul și fiica ei la țară, în Bedfordshire. A studiat ilustrație de carte la Norwich University College of Art și a terminat un master în ilustrație de carte pentru copii la Ruskin University în 2012.

Prima sa carte pentru cei mici, I Am a Witch's Cat, a primit Premiul Blue Hen Book. Seria Isadora Moon a început să apară începând cu 2016. În 2019, la Târgul de Carte de la Madrid, Muncaster s-a situat printre primii trei cei mai cumpărați autori.

Scriitoarei îi place cel mai mult să se întâlnească cu micuții cititori, care de multe ori se îmbracă în culorile Isadorei și ale ei: roz și negru.

Isadora Moon merge cu cortul - Descriere și informații

Vârstă recomandată: 6-10 ani


Totul a început într‑o dimineață însorită. Isadora a coborât la parter și a găsit‑o pe mama ei fluturând bagheta prin aer. Făcuse să apară prin magie un cort care se găsea în mijlocul bucătăriei. Surpriză! Urmau să meargă cu toții în camping! Dar din acel moment, pe toată durata excursiei, în jurul Isadorei se întâmplă tot felul de lucruri speciale!

Anul apariției: 2020

Format: 13.0 x 18.5 cm

Număr pagini: 128

Ediția: a II-a

Traducere: Cornelia Dumitru

Autor: Harriet Muncaster

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0685-9