Bine ai venit!
|
| |

Isadora Moon merge în excursie

JUMĂTATE VAMPIR, JUMĂTATE ZÂNĂ, ÎNTRU TOTUL UNICĂ!
45,00 lei
Isadora îndrăgește noaptea, liliecii și costumul negru de balet, dar și soarele strălucitor, bagheta magică și îl adoră pe Iepurașul Roz.

Harriet Muncaster (n. 1988) s-a născut în Arabia Saudită, iar familia ei s-a întors în Anglia pe când ea avea un an și jumătate. În prezent locuiește împreună cu soțul și fiica ei la țară, în Bedfordshire. A studiat ilustrație de carte la Norwich University College of Art și a terminat un master în ilustrație de carte pentru copii la Ruskin University în 2012.

Prima sa carte pentru cei mici, I Am a Witch's Cat, a primit Premiul Blue Hen Book. Seria Isadora Moon a început să apară începând cu 2016. În 2019, la Târgul de Carte de la Madrid, Muncaster s-a situat printre primii trei cei mai cumpărați autori.

Scriitoarei îi place cel mai mult să se întâlnească cu micuții cititori, care de multe ori se îmbracă în culorile Isadorei și ale ei: roz și negru.

O încântare pentru ochi.

The Bookseller

O celebrare plină de viață a diferențelor și a familiilor mixte într-o combinație încântătoare de două culori.

The Guardian

Isadora Moon merge în excursie - Descriere și informații

Vârstă recomandată: 6-10 ani


Mama ei este zână, tatăl este vampir, iar ea este câte puțin din amândouă!


Într-o excursie pe o vreme furtunoasă la un castel vechi, colegii săi sunt un pic speriați – dacă le iese în cale o fantomã adevărată? Isadora și prietenii ei vor învăța că nimic nu e ceea ce pare!

Anul apariției: 2021

Format: 13 x 18.5 cm

Număr pagini: 128

Traducere: Dana Dincă

Autor: Harriet Muncaster

Titlu original: Isadora Moon Goes on a School Trip

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0920-1