Bine ai venit!
|
| |
Einat Nathan - Ebook Tot ce am mai drag - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Tot ce am mai drag

Ce fel de părinte vreau să fiu, ce fel de copil vreau să cresc

Pornind de la experiența ei bogată și, de multe ori, dureroasă de părinte, Einat Nathan propune un model de parenting care vine în sprijinul tuturor, mame, tați și copii deopotrivă.


Soluțiile nu se găsesc întotdeauna pe piedestalul autorității parentale.

EINAT NATHAN este expertă în parenting. Deține un atestat din partea Alfred Adler Institute și a Ministerului Educației din Israel. De asemenea, e licențiată în drept la Universitatea din Tel Aviv.

De‑a lungul carierei sale, Einat Nathan a avut o prezență semnificativă în mass‑media. Autoarea și‑a împărtășit cunoștințele de parenting, precum și experiența personală ca mamă a cinci copii în cadrul unor emisiuni matinale de televiziune și de radio, precum și prin intermediul unui podcast de succes. Este autoare a numeroase articole publicate în ziare și pe site-uri populare din Israel. Locuiește în Tel Aviv împreună cu soțul ei, Yuval, și copiii lor, Eyal, Yoav, Lihi, Rona și Shira.

Empatică, profundă, plină de înțelepciune și iubire. Parentingul pozitiv va face lumea mai bună.

Gal Gadot

Nathan are o abordare prietenoasă, analizează stările și emoțiile părinților pe îndelete și surprinde adevăratul sens al relației dintre părinți și copii.

Book Riot

Ne aflăm aici, ne spune Einat Nathan, ca să plantăm semințele optimismului, ca să le oferim copiilor o scurtătură și, atunci când viața ne aruncă în față un refuz, știm că ne așteaptă încă multe aprobări în viitor.

The New York Times

Einat Nathan este maestra parentingului pentru părinții mileniali.

Yedioth Ahronoth

O carte care nu se teme să dezbată cele mai tulburătoare probleme legate de creșterea copiilor, dar într-un mod tandru și liniștitor.

Makor Rishon

Nathan surprinde minunat ce înseamnă să fii părinte.

The New York Times

Israelul este cunoscut pentru inovațiile în materie de creștere a copiilor. Modelul nou de parenting propus de Einat Nathan oferă un plan de acțiune care cuprinde atât instrucțiuni clare, cât și compasiune.

Forbes

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Ebook Tot ce am mai drag - Descriere și informații

Autoarea ne arată care sunt adevăratele responsabilități ale unui părinte, demontează o parte dintre așteptările și preconcepțiile privind creșterea și educarea celor mici și ne oferă modalități de gestionare a situațiilor bine-cunoscute: cum să nu ne pierdem răbdarea, când trebuie să-și ceară copiii într-adevăr scuze, conflictele dintre frați, cum le formăm stima de sine, provocările pe care le aduce intrarea în adolescență, cum le vorbim despre sexualitate, ce e de făcut cu ecranele și ce măsuri să luăm în cazul bullyingului. În ciuda grijilor și frustrărilor noastre, ca părinți, avem la îndemână un instrument foarte simplu: construirea unei relații apropiate și pline de iubire cu copilul nostru.

Anul apariției: 2022

Format: e-book

Traducere: Georgiana Niță

Autor: Einat Nathan

Titlu original: My Everything. The Parent I Hope to Be, The Children I Hope to Raise

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1388-8