Bine ai venit!
|
| |
Fițuici de parenting
-25%

Fițuici de parenting

Un ghid bazat pe date concrete, dovedite științific, pentru un parenting mai relaxat, de la naștere la grădiniță
45,00 lei 60,00 lei
Cu umor și cu o logică imbatabilă, Emily Oster demontează o mulțime dintre miturile care împânzesc internetul și, pornind de la cercetările științifice, oferă câteva răspunsuri surprinzătoare la cele mai frecvente dileme ale vieții de proaspăt părinte.

Emily Oster

Emily Oster (n. 1980) este o economistă de origine americană. După ce a urmat masteratul și doctoratul în economie la Harvard, a devenit profesoară la University of Chicago Booth School of Business, iar în prezent predă la Brown University. Pe plan academic, principalele domenii pe care le abordează sunt statistica și economia în medicină, care îi permit să ajungă la cauzele anumitor fenomene populare prin intermediul datelor.

Cu atât de multe teorii despre parenting care ne fac să o luăm razna, acesta este genul de carte care ne readuce cu picioarele pe pământ.

Los Angeles Times

În toată agitația stârnită de noul stil de parenting, perspectiva acestei economiste este surprinzător de clară. În Fițuici de parenting, autoarea ne arată că, deși rolul de părinte este dificil, oricine poate învăța cum să se descurce mai bine.

The Economist

O revelație pentru mamele curioase cărora medicii nu știu să le vorbească despre fapte științifice.

The New York Times

Părinții de toate vârstele vor găsi în această carte abordarea de bun-simț care să îi liniștească.

Publishers Weekly

În casa mea, Emily Oster e ca mătușa aceea atoateștiutoare pe care nu am avut-o niciodată. Parentingul ar fi mult mai stresant fără cărțile ei.

Adam Ozimek, Forbes

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Când devii părinte pentru prima dată, apar la tot pasul îngrijorări, situații incerte și îndoieli, iar multe dintre sfaturile pe care le primești nu funcționează. De la recuperarea postnatală, alăptat, programul de dormit și învățatul la oliță până la disciplinarea copilului, totul este o nebuloasă.


Fițuici de parenting îți propune soluții pentru toate aceste probleme și elimină informațiile false care pândesc pretutindeni, înlocuindu-le cu date concrete și cu statistici de încredere.

Anul apariției: 2021

Format: 14.5 × 20.5 cm

Număr pagini: 400

Traducere: Annemarie Ioana Grecu

Autor: Emily Oster

Titlu original: Cribsheet: A Data-Driven Guide to Better, More Relaxed Parenting, from Birth to Preschool

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0892-1