Bine ai venit!
|
| |
Emily Oster - Fițuici de parenting - Curtea Veche Publishing
-25%

Fițuici de parenting

Un ghid bazat pe date concrete, dovedite științific, pentru un parenting mai relaxat, de la naștere la grădiniță
45,00 lei 60,00 lei
Cu umor și cu o logică imbatabilă, Emily Oster demontează o mulțime dintre miturile care împânzesc internetul și, pornind de la cercetările științifice, oferă câteva răspunsuri surprinzătoare la cele mai frecvente dileme ale vieții de proaspăt părinte.
EMILY OSTER (n. 1980) este economistă de origine americană. După ce și-a obținut masteratul și doctoratul în economie la Harvard, a devenit profesoară la University of Chicago Booth School of Business, iar în prezent predă la Brown University. Pe plan academic, principalele domenii pe care le abordează sunt statistica și economia medicală. Dincolo de preocupările academice, Emily Oster a devenit cunoscută pentru încercarea de a revoluționa domeniul medical din punct de vedere statistic, de a combate stereotipurile de gen și pe cele privitoare la normele sanitare. Printre cărțile pe care le semnează se numără și bestsellerele O sarcină mai ușoară și Fițuici de parenting, apărute la Curtea Veche Publishing (2021).

În 2007, Oster a susținut o conferință TED, iar articolele sale au fost publicate în The New York Times, The Wall Street Journal, Forbes și Esquire. Este căsătorită și are doi copii.

Cu atât de multe teorii despre parenting care ne fac să o luăm razna, acesta este genul de carte care ne readuce cu picioarele pe pământ.

Los Angeles Times

În toată agitația stârnită de noul stil de parenting, perspectiva acestei economiste este surprinzător de clară. În Fițuici de parenting, autoarea ne arată că, deși rolul de părinte este dificil, oricine poate învăța cum să se descurce mai bine.

The Economist

O revelație pentru mamele curioase cărora medicii nu știu să le vorbească despre fapte științifice.

The New York Times

Părinții de toate vârstele vor găsi în această carte abordarea de bun-simț care să îi liniștească.

Publishers Weekly

În casa mea, Emily Oster e ca mătușa aceea atoateștiutoare pe care nu am avut-o niciodată. Parentingul ar fi mult mai stresant fără cărțile ei.

Adam Ozimek, Forbes

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Fițuici de parenting - Descriere și informații

Când devii părinte pentru prima dată, apar la tot pasul îngrijorări, situații incerte și îndoieli, iar multe dintre sfaturile pe care le primești nu funcționează. De la recuperarea postnatală, alăptat, programul de dormit și învățatul la oliță până la disciplinarea copilului, totul este o nebuloasă.


Fițuici de parenting îți propune soluții pentru toate aceste probleme și elimină informațiile false care pândesc pretutindeni, înlocuindu-le cu date concrete și cu statistici de încredere.

Anul apariției: 2021

Format: 14.5 × 20.5 cm

Număr pagini: 400

Traducere: Annemarie Ioana Grecu

Autor: Emily Oster

Titlu original: Cribsheet: A Data-Driven Guide to Better, More Relaxed Parenting, from Birth to Preschool

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0892-1