Bine ai venit!
|
| |
Dr. Lea Lis - Ebook Nicio rușine - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Nicio rușine

Discută pe bune cu copiii tăi despre sex, relații sănătoase și încrederea în sine
Dr. Lea Lis ne învață cum să le vorbim copiilor despre sex așa cum mulți dintre noi ne-am dori să ni se fi vorbit.

Dr. Lea Lis are dublă specializare în psihiatria și psihologia adultului și a copilului și a lucrat cu familii încă de la începutul carierei. Ajută atât copiii, cât și adulții să facă față dificultăților de natură mintală și îi învață să ducă o viață sănătoasă.

Dr. Lis a simțit chemarea pentru medicină și psihiatrie la vârsta de 15 ani, când a început să lucreze la Hillside Psychiatric Hospital. A făcut rezidențiatul la St. Vincent’s Hospital și la New York University, apoi și-a dezvoltat cabinetul privat de psihiatrie Mindful Kid, dobândind experiență în lucrul cu diverse structuri familiale moderne. Are un cabinet particular în Southampton, New York.

Are propria rubrică în publicația de specialitate Psychology Today și a apărut la emisiuni televizate pe ABC, CBS și NBC ca specialistă în parenting. Predă la New York Medical College și este membră activă în cadrul American Psychiatric Association. Cercetările ei au fost publicate în The Journal of Psychiatric Practice și în The Journal of Academic Psychiatry.

Dacă nu îi vorbești tu copilului tău despre sex, în seama cui vei lăsa asta? A rețelelor de socializare? A internetului? Dr. Lis abordează în acest ghid practic toate problemele legate de sex. O carte care te ajută să porți orice discuție, apărută la momentul oportun.

Dr. Melissa Angiel

Dr. Lea Lis le oferă părinților numeroase sfaturi practice cu privire la când, de ce și cum să inițieze conversații deschise și adecvate despre sexualitate, în funcție de etapa de dezvoltare a copilului.

William C. Wood

Nicio rușine combate stigmatul și teama care învăluie subiectul sexualității, iar abordarea reconfortantă a acestor subiecte incomode le oferă părinților instrumentele de care au nevoie pentru a-și ajuta copiii să dezvolte o viziune pozitivă cu privire la propriul corp și să formeze relații romantice sănătoase.

Dr. Shefali Tsabary

Atât din perspectiva de părinte, cât și din cea de psihiatră, dr. Lis abordează nenumărate subiecte față de care părinții se feresc, adesea pentru că sunt prea stânjeniți; sfaturile ei sunt scrise cu tact și se bazează pe cercetări științifice din domeniu. Când vine vorba de o dezvoltare sexuală sănătoasă a copilului, dr. Lis ne ajută să separăm faptele de ficțiune.

Goali Saedi Bocci

Revitalizant de actuală, cartea îi învață pe părinți cum să-și ajute copiii să depășească conflictele și problemele dificile implicate de maturizarea într-o lume a campaniilor de tipul #MeToo și a rețelelor de socializare.

Cristina Cuomo

Mi-aș dori să fi avut o asemenea carte care să mă învețe cum să le vorbesc copiilor mei despre încredere în sine, limite și relații sănătoase.

Susan Sarandon

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Ebook Nicio rușine - Descriere și informații

Sexul are o importanță majoră în viață, dar să discutăm despre sex la timpul potrivit este chiar mai important. Parentingul pozitiv în legătură cu sexul nu înseamnă că le acordăm copiilor permisiunea de a face sex, ci că-i ajutăm să ia decizii inteligente și sănătoase în legătură cu corpul și cu viitorul lor.


Lăsând la o parte prejudecățile, temerile și pudoarea neconstructivă a societății, Lea Lis ne călăuzește prin hățișul sexualității și prin complexitatea relațiilor intime din ziua de azi, discutând despre descoperirea propriului corp, limitele fizice impuse altora, perioada adolescenței, cu pericolele și distragerile ei, importanța consimțământului și a plăcerii, dar și despre structuri familiale tradiționale și nontradiționale sau cum să vorbim despre divorț.

Anul apariției: 2022

Format: e-book

Traducere: Ruxandra Comșa

Autor: Dr. Lea Lis

Titlu original: No Shame. Real Talk with Your Kids about Sex, Self-Confidence and Healthy Relationships

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1279-9