Bine ai venit!
|
| |

O sarcină mai ușoară

De ce cunoștințele tradiționale sunt eronate și ce trebuie să știi neapărat
65,00 lei
O carte esențială despre cum să treci cu bine peste perioada sarcinii, cum să te ferești de sfaturile care îți pot dăuna. Bazat pe cele mai noi descoperiri, un ghid pas cu pas, de la momentul concepției până imediat după naștere.

Emily Oster (n. 1980) este o economistă de origine americană. După ce a urmat masteratul și doctoratul în economie la Harvard, a devenit profesoară la University of Chicago Booth School of Business, iar în prezent predă la Brown University. Pe plan academic, principalele domenii pe care le abordează sunt statistica și economia în medicină, care îi permit să ajungă la cauzele anumitor fenomene populare prin intermediul datelor.

Dezarmant de personală și ușor de citit, această carte îți va reteza panica de la rădăcină. Garantat.

Rachel Simmons

O lectură de neprețuit înainte de consultul ginecologic.

The New York Times

Emily Oster este ca o prietenă care nu ne judecă niciodată și care ne ține de mână, ghidându-ne prin toate etapele sarcinii și ale maternității.

Amy Schumer

O demontare vivace și completă a miturilor legate de sarcină.

The Telegraph

Probabil cea mai bună carte despre sarcină.

Steven D. Levitt

Recomandările oferite de Oster pătrund dincolo de emoții, mit, teama de malpraxis și ne îndreaptă atenția asupra cifrelor.

Babyzone

Se pare că toată lumea – medicii, instructorii de yoga, soacrele, până și vânzătoarele de la magazin – face parte din poliția sarcinii. Toți au o opinie. Dar nu oricine este Emily Oster, profesoară de economie cu studii la Harvard.

New York Post

Numai cineva foarte inteligent, așa cum e Emily Oster, ar putea să simplifice atât de mult lucrurile. O sarcină mai ușoară este pe cât de uimitoare, e atât de liniștitoare. Parcă mă îndeamnă și pe mine să rămân însărcinată.

Pamela Druckerman

Viitoarele mămici vor fi mai liniștite citind această carte.

Harvey Karp

Economista Emily Oster contrazice cunoștințele curente și militează pentru o abordare mult mai relaxată a sarcinii.

Daily Mail

O carte pe care femeile însărcinate nu vor dori să o rateze.

Parents Magazine

Cartea le oferă viitoarelor mame o rută nouă către sala de nașteri.

The Times

Cercetarea autoarei acoperă toate subiectele posibile, de la vin și creșterea în greutate până la analizele prenatale și anestezia epidurală.

Associated Press

Emily Oster ne face un tur al literaturii științifice, descriind în amănunt abordarea fiecărui studiu pentru a explica deciziile luate de ea pe perioada sarcinii.

New York Magazine

Vezi mai mult

Vezi mai putin

O sarcină mai ușoară - Descriere și informații

Emily Oster este mamă, soție și profesoară de economie la Brown University. Bazându-se pe formația sa profesională, ea le ghidează sistematic, cu precizie matematică, dar și cu mult umor pe viitoarele mame care nutresc tot felul de temeri cu privire la fascinanta și, în același timp, controversata perioadă a sarcinii. Autoarea spulberă miturile și contrabalansează emoțiile celor nouă luni de așteptare apelând la certitudinea datelor statistice.

Anul apariției: 2021

Format: 14.5 × 20.5 cm

Număr pagini: 488

Traducere: Annemarie Ioana Grecu

Autor: Emily Oster

Titlu original: Expecting Better. Why the Conventional Pregnancy Wisdom Is Wrong and What You Really Need to Know

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1095-5