Telefon Curtea Veche

M. Scott Peck

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Psihologia minciunii. Speranţa de a vindeca răul...
Nou

M. Scott Peck

Psihologia minciunii. Speranţa de a vindeca răul...

 

 

O carte tulburătoare, fascinantă, ce redeschide vechea discuţie despre esenţa răului uman. Deşi de-a lungul timpului problematica minciunii a fost dezbătută mai degrabă de filozofie şi religie, avem acum o altă abordare – din perspectiva unui psihiatru cu o remarcabilă deschidere interdisciplinară..

M. Scott Peck

Psihologia minciunii. Speranţa de a vindeca răul...

50,00 lei

Fără TVA: 47,62 lei

Deşi de-a lungul timpului problematica minciunii a fost dezbătută mai degrabă de filozofie şi religie, avem acum o altă abordare – din perspectiva unui psihiatru cu o remarcabilă deschidere interdisciplinară. Un tur de orizont asupra naturii umane, un dialog deschis între psihologie şi religie. ..

M. Scott Peck

Drumul către tine însuţi (EBOOK)

 

 

O carte cu un profund impact asupra vieții noastre spirituale și intelectuale.M. Scott Peck, medic psihiatru cu o îndelungată experienţă în psihoterapie, vorbeşte despre lucruri fundamentale legate de evoluţia actuală a umanităţii: gândire, conştiinţă, cunoaştere şi evoluţie spirituală, alegeri făcu..

M. Scott Peck

Drumul către tine însuţi

45,00 lei

Fără TVA: 42,86 lei

Cartea lui M. Scott Peck, medic psihiatru cu o îndelungată experienţă în psihoterapie, vorbeşte despre lucruri fundamentale legate de evoluţia actuală a umanităţii: gândire, conştiinţă, cunoaştere şi evoluţie spirituală, alegeri făcute în viaţa personală sau într-un cadru organizat (instituţie, soci..

M. Scott Peck

Drumul către tine însuţi şi mai departe. Evolu...

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

Cu o rară combinaţie de profundă cunoaştere psihologică şi spiritualitate, Peck ne vorbeşte despre alegerile pe care le facem şi de deciziile pe care le luăm în viaţa cotidiană, precum şi despre principiile etice ce pot afecta însăşi supravieţuirea umanităţii: diferenţa dintre bine şi rău, înfrânger..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)