Bine ai venit!
|
| |
Cristiana Petre, Andra Badea - Freddie și motanul meloman - Curtea Veche Publishing
-15%
Hardcover

Freddie și motanul meloman

Seria Tiny Rockers. Cartea 3
46,75 lei 55,00 lei
Freddie are patru dinți în plus și niciun prieten. Sau, cel puțin, așa crede el. Pentru că motanul meloman Clapi abia așteaptă să-i aranjeze o întâlnire cu Brian și Roger, alături de care va forma celebrul grup QUEEN.

La vârsta de 1 an, când i-au tăiat moțul, dintre toate obiectele de pe tavă, Cristiana a ales pixul. Douăzeci de ani mai târziu a intrat în lumea publicității, în calitate de copywriter. Peste încă zece ani a debutat cu Jimi și Fenderică, prima carte pentru copii din seria Tiny Rockers, inspirată din viața legendelor muzicii rock, urmată rapid de Janis și penele magice, despre extraordinara Janis Joplin, și de Freddie și motanul meloman, despre inegalabilul Freddie Mercury. Iar acum intră în scenă THE FAB FOUR, nimeni alții decât magnificii The Beatles... și micul lor prieten secret.

Melomană înrăită și pasionată în special de scena rockului clasic și alternativ, Cristianei îi place să se joace cu chitara electrică și cu ukulele, să scrie versuri și cântece pe ascuns și speră ca, prin cărțile ei, să răspândească „peace, love and rockʼnʼroll“ și în rândul juniorilor.

Andra Badea este ilustratoare freelance full-time, după ce mulți ani a fost și art director în agenții de publicitate. A făcut saltul din dragoste pentru ilustrația conceptuală și pentru designul de personaj. „CuteOsheniile“ ei – așa cum își numește personajele – au apărut în cărți pentru copii, pe numeroase postere de festival, ca mascote pentru diferite branduri, pe hârtie de împachetat cadouri sau chiar pe borsete. Andra a participat la expoziții de grup în România, Marea Britanie, Spania și Serbia, iar în Australia este reprezentată de agenția The Illustration Room. 

E dependentă de călătorii, sclavă de pisică, fană a listelor de tot felul, grădinar amator, Fecioară, copil la 37 de ani.  

„Mamaaa, uuu-u-u-uuu“ și ai imediat în minte vocea unică a lui Freddie Mercury, pe stadionul Wembley, din acea zi magică de 13 iulie 1985. Dacă cei mici nu au auzit până acum de Freddie și trupa QUEEN, s-ar putea ca vreo câteva zile după lectură să nu mai vrea să audă altceva.

Editor

O ocazie extraordinară pentru ca rockerii să le vorbească rockerașilor despre legendele muzicii pe care o îndrăgesc. Și, pe urmă, să facă și un pic de gălăgie împreună.

Editor

Freddie și motanul meloman - Descriere și informații

Vârstă recomandată: 4–8 ani


Partener media: ROCK FM


Deschideți această cărticică despre Freddie Mercury pentru copii și haideți să ne jucăm de-a legendele rock! Ce-ar fi să ne imaginăm cum au fost cei mai cunoscuți muzicieni ai genului când erau copii, cum au pornit pe drumul spre celebritate și cum au ajuns numele lor pe buzele tuturor?! Cărticica despre Freddie și neobișnuitul lui prieten, motanul meloman Clapi, este al treilea volum din seria Tiny Rockers și vă inspiră – mari și mici – să povestiți despre rockul clasic și să vă (re)îndrăgostiți de acordurile și vocile lui celebre.


Freddie e un băiețel talentat, cu o voce uimitor de puternică. Dar e trist, pentru că ceilalți copii îl privesc cam ciudat, iar el umblă mai mereu singur. Până într-o zi, când își face un prieten cel puțin neobișnuit: motanul Clapi, care e și pianist de geniu. Cei doi nu numai că vor desluși tainele claviaturii, dar cu ajutorul lui Clapi, Freddie își va găsi și colegi de trupă. Împreună vor forma celebrul grup QUEEN, care va cuceri cele mai importante scene ale anilor '70 și '80, va vrăji milioane de fani și va da hituri pe care încă le fredonăm astăzi. Haideți să pornim cu Freddie, Clapi și colegii lor de trupă în fascinanta călătorie spre scena de pe stadionul Wembley, care a făcut din trupa QUEEN o legendă nemuritoare!


Dacă și tu te-ai îndrăgostit de rockul clasic ascultând viniluri pe covorul din sufragerie la pick-up-ul părinților, iar acum ai la rândul tău copii, o să vă placă la nebunie să descoperiți împreună aventurile celor două personaje, un poster cool și o mulțime de activități care îi vor împrieteni pe cei mici cu lumea fascinantă a legendelor muzicii rock.

Anul apariției: 2022

Format: 20 × 20 cm

Număr pagini: 36

Ilustrații: Andra Badea

Autor: Cristiana Petre

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-1297-3

Cărți de același autor
Freddie și motanul meloman - Cărți asemănătoare