Bine ai venit!
|
| |
Benas Berantas, Tania Rex - Domnul Colț - Curtea Veche Publishing
Hardcover

Domnul Colț

45,00 lei
Lui Benjamin îi place să deseneze, așa că scoate un creion roșu și se pune pe desenat. Pe tapet! Unde altundeva, dacă nu i-a mai rămas nicio foaie goală?! O poveste despre un băiețel cu părinți ocupați, dar și cu multă imaginație.

Benas Berantas este autor lituanian de cărți pentru copii, apreciat în întreaga lume. În general, scrie povești cu animale aflate în diverse situații neobișnuite.

Tania Rex s-a născut în Lituania, la Vilnius, pe care îl consideră unul dintre cele mai inspiratoare orașe. După terminarea Academiei de Artă, și-a început cariera în ilustrație de carte și reviste pentru copii. Este implicată în campanii de publicitate și proiecte editoriale.

Cartea îl va încuraja pe cel mic să vorbească cu voi, părinții, despre creativitate, despre istoria familiei și despre lucruri care îl fac fericit. Și dacă vreodată va trebui să vă mutați, îl va ajuta să treacă peste frica de necunoscut.

Niekorimto

Domnul Colț - Descriere și informații

Benjamin este foarte atașat de micul apartament în care locuiește împreună cu părinții. De aceea, nu e foarte încântat să afle că se vor muta în curând, chiar dacă în noua casă va fi mai mult spațiu. Așa că se gândește să lase o amintire pentru noul proprietar și... începe să deseneze pe pereți. Doar că desenul prinde viață și se prezintă: Domnul Colț.


Nu oricine înțelege arta. Așadar, avem un sfat pentru tine. Înainte să te apuci să desenezi pe pereți, consultă-te cu familia sau cu farmacistul. Ori, mai bine, nu și cu acesta din urmă. Numai dacă nu cumva este unul dintre părinții tăi.

Anul apariției: 2021

Format: 21.5 x 23.5 cm

Număr pagini: 48

Copertă: cartonată

Ilustrații: Tania Rex

Traducere: Ludovic-Ştefan Skultéty

Autor: Benas Berantas

Titlu original: Ponas Kampas

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-0866-2