Bine ai venit!
|
| |
Brian Tracy - Carte dezvoltare personală-Ebook De neoprit - Curtea Veche Publishing
Digital

Carte dezvoltare personală-Ebook De neoprit

Simți că stagnezi în carieră, cu toate că muncești din greu? Sau poate, dimpotrivă, simți că ești prins într-o activitate care nu te reprezintă? Ești lipsit de motivație, deși faci tot ce îți stă în putere să îi ajungi din urmă pe ceilalți?

Brian Tracy este unul dintre speakerii și formatorii de top din întreaga lume. A ținut peste 5 000 de conferințe în tot globul, cu teme precum leadershipul, strategiile de business, vânzările, dezvoltarea personală și profesională și afacerile de succes, individualizându‑le prin amestecul unic de umor, cunoștințe, experiență și entuziasm.

Brian Tracy și-a învățat lecțiile de viață pe calea cea grea. A abandonat studiile liceale și a lucrat mult timp ca muncitor necalificat. Pe la 25 de ani a început să lucreze în vânzări și a urcat pe scara afacerilor. Studiind și aplicând toate ideile și metodele pe care le afla, a evoluat treptat până când a devenit director de operațiuni al unei companii de dezvoltare, cu o valoare de piață de aproximativ 276 de milioane de dolari.

În prezent, este președintele companiei Brian Tracy International, cu sediul în Solana Beach, California, specializată în instruirea şi dezvoltarea indivizilor şi a organizațiilor. A scris peste 90 de cărți și a creat peste 300 de programe de training în format audio și video. Materialele sale au fost traduse în peste 50 de limbi și sunt folosite în toată lumea. Participă la afacerile din comunitatea creată în jurul lui și este consultant pentru numeroase organizații nonprofit.


Vei înțelege puterea încrederii în sine, vei învăța să o dezvolți și îi vei motiva și pe ceilalți.

Josh Steimle

Carte dezvoltare personală-Ebook De neoprit - Descriere și informații

Soluția este acum la îndemâna ta: Brian Tracy îți prezintă secretele motivației care te vor ajuta să-ți pui în aplicare ideile, să-ți îndeplinești obiectivele și să-ți însușești principiile prosperității.

Lipsa de motivație, dezorganizarea, procrastinarea au toate o cauză, dar nu dispera: în cartea de față, vei învăța cum să-ți organizezi timpul pentru a avea în sfârșit viața la care visezi. Deprinderea unor obiceiuri bune începe cu pași mici, dar siguri. Odată ce pornești la drum, sfaturile lui Brian Tracy îți vor oferi pârghiile necesare ca să atingi culmi noi și te vor ajuta să obții mult râvnitul succes.

Anul apariției: 2024

Format: e-book

Traducere: Andreea Tudorică

Autor: Brian Tracy

Titlu original: Unstoppable

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1676-6