Bine ai venit!
|
| |
Brian Tracy - Carte dezvoltare personală-Legile norocului - Curtea Veche Publishing
Precomandă

Carte dezvoltare personală-Legile norocului

Sistemul care asigură succesul
65,00 lei

Precomandă! Livrările se vor efectua după 30 iulie!

Oare norocul chiar ți-l faci singur sau e doar o altă față a hazardului? Brian Tracy îți arată ce este de fapt norocul și cum să-l câștigi de partea ta.

Brian Tracy este unul dintre speakerii și formatorii de top din întreaga lume. A ținut peste 5 000 de conferințe în tot globul, cu teme precum leadershipul, strategiile de business, vânzările, dezvoltarea personală și profesională și afacerile de succes, individualizându‑le prin amestecul unic de umor, cunoștințe, experiență și entuziasm.

Brian Tracy și-a învățat lecțiile de viață pe calea cea grea. A abandonat studiile liceale și a lucrat mult timp ca muncitor necalificat. Pe la 25 de ani a început să lucreze în vânzări și a urcat pe scara afacerilor. Studiind și aplicând toate ideile și metodele pe care le afla, a evoluat treptat până când a devenit director de operațiuni al unei companii de dezvoltare, cu o valoare de piață de aproximativ 276 de milioane de dolari.

În prezent, este președintele companiei Brian Tracy International, cu sediul în Solana Beach, California, specializată în instruirea şi dezvoltarea indivizilor şi a organizațiilor. A scris peste 90 de cărți și a creat peste 300 de programe de training în format audio și video. Materialele sale au fost traduse în peste 50 de limbi și sunt folosite în toată lumea. Participă la afacerile din comunitatea creată în jurul lui și este consultant pentru numeroase organizații nonprofit.


Orice lucru spre care te îndrepți se îndreaptă la rândul său spre tine; ce se aseamănă se adună.

Excelența este un proces lung și laborios de progrese succesive minuscule.

Brian Tracy

Am decis să testez legea atracției. E incredibilă!

Brandon Powers

Viitorul nu este al celor bine intenționați, sinceri sau doar ambițioși, ci al celor care sunt foarte buni în ceea ce fac.

Brian Tracy

Cu cât aștepți mai încrezător să se întâmple ceva bun în orice situație, cu atât mai mari sunt șansele să fie astfel.

Vei fi mult mai eficient când vei avea un plan personal strategic.

Abilitățile tale nu sunt limitate decât de intensitatea cu care îți dorești ceva.

Brian Tracy

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Carte dezvoltare personală-Legile norocului - Descriere și informații

Precomandă! Livrările se vor efectua după 30 iulie!

Înțelegând cum funcționează legile după care se ghidează succesul, poți elibera forțele universale care pun lumea în mișcare, poți atrage oportunități și resurse nelimitate și îți poți clădi viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna.

Succesul nu este întâmplător, iar norocul este predictibil și la îndemâna oricui. Tot ce trebuie să faci ca să te bucuri de realizări și să devii de neoprit este să-ți stabilești obiective clare, să fii optimist și să acționezi cu perseverență și consecvență. Ai curajul să începi chiar acum!

Anul apariției: 2024

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 272

Traducere: Ilinca Gângă

Autor: Brian Tracy

Titlu original: The Laws of Luck

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1709-1