Bine ai venit!
|
| |
Laura Vanderkam - Carte dezvoltare personală-Ebook 168 de ore - Curtea Veche Publishing
Digital

Carte dezvoltare personală-Ebook 168 de ore

Ai mai mult timp decât crezi
O săptămână are 168 de ore – dar cum reușim să profităm la maximum de ele?

LAURA VANDERKAM este speaker, jurnalistă și autoarea mai multor cărți despre gestionarea timpului și productivitate, printre care volumul Off the Clock (Renunță la ceas, Curtea Veche Publishing, 2021). Articolele sale au apărut în The New York Times, The Wall Street Journal, Fortune, The Huffington Post și Scientific American

Discursul său TED din 2016, cu titlul „How to Gain Control of Your Free Time“, are peste șapte milioane de vizualizări. 

Este coprezentatoare, alături de Sarah Hart‑Unger, a podcastului Best of Both Worlds

Locuiește lângă Philadelphia, împreună cu soțul și cei cinci copii. Mai multe informații despre activitatea ei, precum și blogul personal, pot fi găsite la adresa LauraVanderkam.com.

Cel mai adesea, ne trăim viața zi cu zi. Laura vrea să ne determine să o trăim oră cu oră. Întrupare exemplară a acestei mantre, ea face mai multe într-o zi decât cei mai mulți dintre noi într-o săptămână.

Seth Godin

168 de ore e o adevărată revelație pentru fiecare dintre noi, cei care ducem o viață ocupată și agitată. M-a făcut să apreciez cât de mult timp „real“ am la dispoziție și mi-a arătat cum să îl folosesc înțelept ca să fiu mai productivă, mai eficientă și mai fericită.

Sonja Lyubomirsky

O carte plină de sfaturi și trucuri despre cum să devii mai eficient în fiecare zi. Fiind mai productiv la serviciu și acasă, îți vei face mai mult timp liber și te vei putea concentra pe activitățile care te împlinesc cu adevărat, mai degrabă decât pe cele pur și simplu banale.

Laura Stack

168 de ore conține multe motive de reflecție. Există aici idei care produc o schimbare imediată în viața ta și diverse statistici care te vor pune pe gânduri.

Mississippi Business Journal

Vanderkam îi cere cititorului să fie atent la competențele și la obiectivele sale principale ca să vadă dacă își petrece viața chibzuit, făcând ce îi place mai mult. Cu alte cuvinte, calitate, nu doar cantitate. Nu-i deloc o propunere rea!

McClatchy Newspapers

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Carte dezvoltare personală-Ebook 168 de ore - Descriere și informații

Un adevăr de necontestat al traiului modern este că avem cu toții o nevoie avidă de timp. Locurile de muncă stresante, care ne solicită mult din energie, și faptul că suntem conectați la lume 24 de ore din 24, șapte zile din șapte, au făcut ca viața să fie atât de frenetică, încât abia mai avem când să ne tragem sufletul.

Totuși, cum ar fi dacă ar exista timp pentru tot ce ne dorim – să dormim opt ore pe noapte, să facem regulat exerciții fizice și să învățăm să cântăm la pian fără să sacrificăm munca, familia sau orice altă activitate importantă pentru noi? Chiar se poate. Examinând felul în care alocăm cele 168 de ore, vom descoperi că, reorganizând și restabilind prioritățile, putem dedica mai mult timp lucrurilor care ne plac fără să fim nevoiți să facem sacrificii.

Anul apariției: 2022

Format: e-book

Traducere: Edith Negulici

Autor: Laura Vanderkam

Titlu original: 168 Hours: You Have More Time Than You Think

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1346-8