Bine ai venit!
|
| |
Julie King, Joanna Faber - Carte dezvoltare personală-Cum să le vorbim copiilor astfel încât să ne asculte (AUDIOBOOK) - Curtea Veche Publishing
Digital

Carte dezvoltare personală-Cum să le vorbim copiilor astfel încât să ne asculte (AUDIOBOOK)

Ghid de supraviețuire pentru părinți cu copii de 2-7 ani
Cartea Joannei Faber și a lui Julie King vă dezvăluie secretele comunicării cu copiii mici – cum să îi ascultați, cum să îi determinați să vorbească, cum să înțelegeți ce gândesc, ce simt și ce vor.

Julie King se ocupă de educarea și sprijinirea părinților și oamenilor de afaceri încă din 1995. Este o cunoscută prezentatoare și trainer de workshopuri despre parenting. Cel mai popular workshop al său, Cum să le vorbim copiilor astfel încât să ne asculte, este bazat pe bestsellerul cu același nume, scris alături de Joanna Faber. Ea susține și prezentări interactive, printre care și cursul Parentingul în timpul pandemiei, pentru școli, părinți și organizații sau companii de toate mărimile. Julie se mai ocupă și de practica privată, răspunzând la apeluri din partea părinților și cuplurilor care au nevoie de sfaturi. Cartea scrisă alături de Joanna Faber a fost bestseller atât în Statele Unite, cât și în Canada, și a câștigat premiul Best Parenting Book a anului 2017 în China. A fost mai apoi tradusă în 22 de limbi.

Julie are o licență la Princeton și un titlu de Doctor Juris la Yale, un certificat Organization Development Cosulting Skills și unul în Life Coaching. Ea s-a specializat în tehnici de mediere și de rezolvare a conflictelor, și coaching. Trăiește alături de soțul ei în San Francisco, unde primesc din când în când vizitele celor trei copii deja mari.

Joanna Faber a crescut în Long Island și este fiica reputatei autoare Adele Faber. A terminat un masterat în domeniul educației copiilor cu nevoi speciale și a predat la catedra de științe a City College din New York. A contribuit la cărțile mamei sale cu experiențele pe care le-a trăit alături de elevii săi, pentru a exemplifica ideile teoretice propuse de Adele FaberJoanna ține prelegeri cu teme legate de comunicare pretutindeni în SUA și are ateliere de lucru cu părinții, care au la bază cărțile lui Adele Faber și, totodată, propria experiență ca părinte și profesor. În prezent locuiește în regiunea Hudson Valley din New York, alături de soțul său și cei trei băieți ai lor.


Cele două autoare, experți recunoscuți în parenting, au scris un ghid practic, încărcat cu strategii și metode capabile să ducă la un rezultat imediat.

The Washington Post

Ideile creative ale autoarelor îi vor ajuta pe cei mari să nu se simtă singuri în ceea ce poate fi uneori haosul lumii de părinte.

Publishers Weekly

Carte dezvoltare personală-Cum să le vorbim copiilor astfel încât să ne asculte (AUDIOBOOK) - Descriere și informații

Poate sunteți părinți, poate sunteți educatori, poate sunteți bunici sau poate doar aveți în îngrijire un copil de o vârstă fragedă cu care nu știți cum să vă purtați. Îi vreți binele și îi interziceți să mănânce prea multe dulciuri, îl puneți să doarmă la prânz sau nu acceptați mereu să-i faceți pe plac. Dar metodele nu funcționează. Relația voastră nu e deloc cea pe care v-o doriți.


Autoarele vă propun strategii și exemple utile în procesul educării celor mici pentru a vă ajuta să depășiți dificultățile cu care vă confruntați.


Cum primii ani de viață ai copiilor sunt foarte importanți pentru formarea și dezvoltarea lor, acest ghid vă va însoți pașii în fascinanta călătorie a modelării unor caractere puternice și echilibrate.

Anul apariției: 2024

Lectură: Ștefana Ionescu-Darzeu

Format: audiobook download

Traducere: Carmen Cuculescu

Autor: Joanna Faber, Julie King

Titlu original: How to Talk so Little Kids Will Listen

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1721-3