Bine ai venit!
|
| |
Julie King, Joanna Faber - Carte dezvoltare personală-Ebook Cum să le vorbim copiilor când nu vor să asculte - Curtea Veche Publishing
Digital

Carte dezvoltare personală-Ebook Cum să le vorbim copiilor când nu vor să asculte

Văicăreli, sfidări, certuri, crize și alte provocări
Combinând povești relevante ale unor părinți și profesori cu ilustrații haioase și exerciții, cartea oferă soluții concrete la greutățile pe care le întâmpină orice părinte sau pedagog.

Julie King se ocupă de educarea și sprijinirea părinților și oamenilor de afaceri încă din 1995. Este o cunoscută prezentatoare și trainer de workshopuri despre parenting. Cel mai popular workshop al său, Cum să le vorbim copiilor astfel încât să ne asculte, este bazat pe bestsellerul cu același nume, scris alături de Joanna Faber. Ea susține și prezentări interactive, printre care și cursul Parentingul în timpul pandemiei, pentru școli, părinți și organizații sau companii de toate mărimile. Julie se mai ocupă și de practica privată, răspunzând la apeluri din partea părinților și cuplurilor care au nevoie de sfaturi. Cartea scrisă alături de Joanna Faber a fost bestseller atât în Statele Unite, cât și în Canada, și a câștigat premiul Best Parenting Book a anului 2017 în China. A fost mai apoi tradusă în 22 de limbi.

Julie are o licență la Princeton și un titlu de Doctor Juris la Yale, un certificat Organization Development Cosulting Skills și unul în Life Coaching. Ea s-a specializat în tehnici de mediere și de rezolvare a conflictelor, și coaching. Trăiește alături de soțul ei în San Francisco, unde primesc din când în când vizitele celor trei copii deja mari.

Joanna Faber a crescut în Long Island și este fiica reputatei autoare Adele Faber. A terminat un masterat în domeniul educației copiilor cu nevoi speciale și a predat la catedra de științe a City College din New York. A contribuit la cărțile mamei sale cu experiențele pe care le-a trăit alături de elevii săi, pentru a exemplifica ideile teoretice propuse de Adele FaberJoanna ține prelegeri cu teme legate de comunicare pretutindeni în SUA și are ateliere de lucru cu părinții, care au la bază cărțile lui Adele Faber și, totodată, propria experiență ca părinte și profesor. În prezent locuiește în regiunea Hudson Valley din New York, alături de soțul său și cei trei băieți ai lor.


Plin de idei la care merită să revii, acest ghid este un instrument pregătitor pentru orice părinte.

Publishers Weekly

Fă-ţi loc în bibliotecă sau pe masa din bucătărie! Aceasta este cartea la care vei apela atunci când te vei întreba: „Ce să spun acum?“ Te va face să râzi, te va învăţa multe și te va ajuta să schimbi situaţia familiei tale de la conflict la cooperare.

Adele Faber

Părinții interesați de o abordare deschisă și directă a parentingului vor considera această carte foarte utilă.

Booklist

Joanna Faber și Julie King au dat lovitura din nou. Cu umorul, înțelepciunea, empatia și tehnicile lor practice, ele abordează bătăliile de zi cu zi care alungă bucuria din viața de familie, cum ar fi luptele pentru putere și izbucnirile emoționale (ale copiilor și ale noastre).

Lawrence J. Cohen

Joanna Faber și Julie King sunt experte în comunicarea binevoitoare cu copiii. Cum să le vorbim copiilor când nu vor să asculte este un curs de măiestrie pentru părinţi, ca să își poată ajuta copiii să treacă peste sentimentele dificile și să îi facă să asculte. Le recomand această carte tuturor celor care își doresc mai puţine conflicte și mai multe îmbrăţișări.

Hunter Clarke-Fields

Această carte este un loz câștigător: un ghid esenţial, ușor de citit la nevoie.

Bookpage

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Carte dezvoltare personală-Ebook Cum să le vorbim copiilor când nu vor să asculte - Descriere și informații

Orice persoană implicată în creșterea și educarea copiilor s-a confruntat cu situații în care, pe moment, fie a rămas fără cuvinte, fie a reacționat cu strigăte și amenințări. Ni se întâmplă adesea să le vorbim copiilor explicându-le de ce le cerem un anumit lucru și ei pur și simplu să nu ne asculte. Ce e de făcut?

Joanna Faber și Julie King au ales o serie de strategii de comunicare pe care le-au testat și le-au adaptat la unele dintre cele mai dificile momente ale copilăriei, de la veșnicele întârzieri la școală până la certurile dintre frați și colegi, de la mizeria lăsată prin casă până la utilizarea tehnologiei, de la schimbarea locuinței în caz de divorț până la discuțiile delicate, precum cele despre sexualitate.

Anul apariției: 2023

Format: e-book

Ilustrații: Emily Wimberly

Traducere: Oana Pascu

Autor: Julie King, Joanna Faber

Titlu original: How To Talk When Kids Won't Listen. Whining, Fighting, Meltdowns, Defiance, and Other Challenges of Childhood

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1515-8