Bine ai venit!
|
| |
Victor Gabriel Clătici, Elena Clătici - Ebook Collagen. History, Habits, Hidden Connections - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Collagen. History, Habits, Hidden Connections

From Paleozoic and Nobel Prize to Routine and First Impression. The Unbelievable Story of Collagen
All you wanted to know about collagen is here: evolution, roles, enemies, importance, and more. Learn how you can install anti-aging habits, and discover the science-backed FORMULA that will offer your skin the health and beauty you are dreaming of.

Dr. Victor Gabriel Clatici a absolvit în 1994 Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila“ din București. Este dermatolog cu mai bine de 20 de ani de experiență și a publicat peste 70 de articole, inclusiv în jurnale academice indexate de către PubMed. 

Este creatorul Seven S of Skin® Concept, un concept original și esențial pentru legătura dintre sănătate și frumusețe, cu aplicații în special în zona efectelor pe care le au asupra pielii noastre soarele, zahărul, fumatul, îngrijirea, somnul și stresul.

De asemenea, este primul specialist la nivel internațional care a scris despre conexiunea dintre conceptul de „Butterfly Effect“ și dermatologie și unul dintre primii speakeri care au abordat la congresele internaționale subiecte precum legătura dintre dermatologie și dezvoltare personală, relația dintre acumularea câștigurilor marginale și medicina anti-îmbătrânire sau efectul obiceiurilor asupra bolilor cronice de piele. 

Dr. Elena Clatici (Elena Barinova) este dermatolog și cosmetolog cu peste 15 ani de experiență, răstimp în care a folosit diferite produse și a dezvoltat metode și tehnici de îngrijire personală. De asemenea, este un speaker de referință în domeniu și autoarea mai multor programe de training.

Vasta experiență medicală pe care a acumulat-o în ceea ce privește descrierea și promovarea produselor cosmetologice, consultanța oferită atât cosmetologilor, cât și companiilor de profil pentru prezentări și materiale de training, dezvoltarea vânzărilor din industrie și conceperea de cursuri de formare pentru conferințe naționale au transformat-o într-un specialist de referință în domeniu.

Printre numeroasele activități pe care le desfășoară se numără crearea unei companii de training în domeniul cosmetologiei și inițierea, respectiv susținerea mai multor seminare pe subiecte cum ar fi: dezvoltarea personală, comunicarea eficientă în afaceri, regulile de negociere, managementul echipei, dobândirea eficienței personale, pregătirea de workshopuri, procesul decizional și managementul schimbării în corporații.

A susținut prezentări în cadrul mai multor congrese și conferințe internaționale și a publicat un număr de articole în jurnale științifice indexate de baza de date PubMed. 

Nature gives you the face you have at twenty. Life shapes the face you have at thirty. But at fifty, you get the face you deserve.

Coco Chanel

Eat a live frog first thing in the morning, and nothing worse will happen to you the rest of the day.

Mark Twain

Your life does not get better by chance, it gets better by change.

Jim Rohn

Ebook Collagen. History, Habits, Hidden Connections - Descriere și informații

Combining recent scientific data and quotes of timeless wisdom, this e-book is a step-by-step guide to skin health and beauty via collagen and habit formation. It dives deep into what collagen is and why it is vital, while explaining skin aging mechanisms, what facial appearance reveals about us, how collagen contributes to a first impression, etc. We also discover the main antagonists of collagen, how they act, why they make us look older, and what skincare should mean.


Essentially, the authors help us understand how we can form good habits and use them to reach our well-being goals, offering a powerful tool for attaining the much desired health and beauty. Their FORMULA’s steps and potential saboteurs are detailed so as to turn a to-do list into a success list, for the skin and beyond.

Anul apariției: 2022

Format: e-book

Ediția: limba engleză

Autor: Victor Gabriel Clătici, Elena Clătici

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1134-1