Bine ai venit!
|
| |
Autor

Elena Clătici

Elena Clatici - Carti

Dr. Elena Clatici (Elena Barinova) este dermatolog și cosmetolog cu peste 15 ani de experiență, răstimp în care a folosit diferite produse și a dezvoltat metode și tehnici de îngrijire personală. De asemenea, este un speaker de referință în domeniu și autoarea mai multor programe de training.

Vasta experiență medicală pe care a acumulat-o în ceea ce privește descrierea și promovarea produselor cosmetologice, consultanța oferită atât cosmetologilor, cât și companiilor de profil pentru prezentări și materiale de training, dezvoltarea vânzărilor din industrie și conceperea de cursuri de formare pentru conferințe naționale au transformat-o într-un specialist de referință în domeniu.

Printre numeroasele activități pe care le desfășoară se numără crearea unei companii de training în domeniul cosmetologiei și inițierea, respectiv susținerea mai multor seminare pe subiecte cum ar fi: dezvoltarea personală, comunicarea eficientă în afaceri, regulile de negociere, managementul echipei, dobândirea eficienței personale, pregătirea de workshopuri, procesul decizional și managementul schimbării în corporații.

A susținut prezentări în cadrul mai multor congrese și conferințe internaționale și a publicat un număr de articole în jurnale științifice indexate de baza de date PubMed.