Bine ai venit!
|
| |
Autor

Dr. Jen Gunter

Dr. Jen Gunter - Carti

Dr. Jen Gunter (n. 7 septembrie 1966, Winnipeg – Manitoba, Canada) este medic ginecolog specializat în medicina durerii și afecțiunilor vulvo-vaginale și redactor la The New York Times, unde scrie articole despre sănătatea femeii.

Unul dintre subiectele care au preocupat-o în mod deosebit în textele sale este reprezentat de nou-născuții prematuri, despre care a scris și o carte, după ce ea însăși a trecut prin experiența decesului unuia dintre tripleți.

Apărută în original în august 2019, Biblia vaginului a ajuns în topul vânzărilor la numai o zi după lansare. Revoltată din cauza mentalității patriarhale și a numeroaselor mituri vehiculate cu privire la organul sexual feminin, dr. Jen Gunter s-a hotărât să scrie această carte pentru toate femeile cărora nu li s-a spus și continuă să nu li se spună adevărul despre propriul corp. Într-o eră în care este din ce în ce mai dificil să discerni între informația falsă și cea adevărată, dr. Jen Gunter demontează superstiții și mituri contemporane cu argumente medicale de bun-simț și incită femeile, indiferent de vârstă, să se cunoască din punct de vedere biologic și să înțeleagă transformările firești prin care trece corpul lor.

Pentru mai multe informații despre dr. Jen Gunter, podcasturi, articole și evenimente, vizitează-i site-ul personal: drjengunter.com.