Bine ai venit!
|
| |
Dr. Jen Gunter - Biblia vaginului - Curtea Veche Publishing
-25%

Biblia vaginului

Separarea miturilor de medicină
46,50 lei 62,00 lei
Un antidot la miturile mai vechi sau mai noi despre corpul femeii, plin de umor și bazat pe cele mai recente cercetări din domeniul medical.

Dr. Jen Gunter (n. 7 septembrie 1966, Winnipeg – Manitoba, Canada) este medic ginecolog specializat în medicina durerii și afecțiunilor vulvo-vaginale și redactor la The New York Times, unde scrie articole despre sănătatea femeii.

Unul dintre subiectele care au preocupat-o în mod deosebit în textele sale este reprezentat de nou-născuții prematuri, despre care a scris și o carte, după ce ea însăși a trecut prin experiența decesului unuia dintre tripleți.

Apărută în original în august 2019, Biblia vaginului a ajuns în topul vânzărilor la numai o zi după lansare. Revoltată din cauza mentalității patriarhale și a numeroaselor mituri vehiculate cu privire la organul sexual feminin, dr. Jen Gunter s-a hotărât să scrie această carte pentru toate femeile cărora nu li s-a spus și continuă să nu li se spună adevărul despre propriul corp. Într-o eră în care este din ce în ce mai dificil să discerni între informația falsă și cea adevărată, dr. Jen Gunter demontează superstiții și mituri contemporane cu argumente medicale de bun-simț și incită femeile, indiferent de vârstă, să se cunoască din punct de vedere biologic și să înțeleagă transformările firești prin care trece corpul lor.

Pentru mai multe informații despre dr. Jen Gunter, podcasturi, articole și evenimente, vizitează-i site-ul personal: drjengunter.com.

Un ghid despre sănătatea femeii bine structurat, detaliat, inteligent și amuzant. Ar trebui să fie lectură obligatorie pentru toate cele care vor să aibă informațiile corecte despre corpul lor.

Deborah Blum

Dr. Jen Gunter prezintă informații esențiale și este, în același timp, al naibii de amuzantă. Citește această carte dacă ai vagin sau dacă petreci multă vreme în apropierea unuia.

Ayelet Waldman

Misiunea lui Jen? Să înarmeze femeile cu surse de informare valide medical.

The Guardian

Bărbații care vor să înțeleagă experiențele partenerelor sau să le ofere sfaturi raționale fiicelor ar trebui să citească Biblia vaginului. Dr. Jen Gunter este o specialistă de primă mână, care în plus are și un stil propriu, plin de umor.

Carl Zimmer

Într-o vreme în care pseudoștiința are tentacule foarte lungi, este vital ca medicii și cercetătorii să vorbească pe înțelesul cititorilor. Iar dr. Jen Gunter chiar asta face! Volumul ei – inteligent, bazat pe cercetări științifice și condimentat cu umor – e cuprinzător și instructiv. O carte vitală.

Mark Shapiro

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Biblia vaginului - Descriere și informații

Nu știi ce să păstrezi și ce să arunci din dulăpiorul de baie cu produse de îngrijire feminină? Bănuiești că suferi de vaginită? Ai mâncărimi sau dureri vulvare și nu știi ce să faci? Sângerezi după ce faci sex și nu cunoști motivul? Iată o carte care îți va răspunde la aceste întrebări și la multe altele, pe care și le pun femei din întreaga lume.


Nu ții în mână un tratat de medicină, cât mai degrabă o lucrare-busolă, care să te ajute să te orientezi pe teritoriul propriului corp. Dr. Jen Gunter concentrează în paginile ei peste trei decenii de experiență medicală, pe care o aduce la zi cu informații documentate din cele mai recente articole și studii de specialitate – totul ca să te învețe să îți înțelegi simptomele, să tragi semnalul de alarmă corect și să ai o comunicare mai bună cu medicii. Pentru că, dincolo de jenă și tabu, ai un corp care merită îngrijire și atenție.

Anul apariției: 2021

Format: 15 × 23 cm

Număr pagini: 456

Traducere: Margareta Manole

Autor: Dr. Jen Gunter

Titlu original: The Vagina Bible. Separating the Myth from the Medicine

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0858-7