Răsfoiește rasfoieste

Biblia vaginului
-5%

Biblia vaginului

Separarea miturilor de medicină

62,00 lei

58,90 lei

star-icon

Bestseller New York Times

Descriere

Un antidot la miturile mai vechi sau mai noi despre corpul femeii, plin de umor și bazat pe cele mai recente cercetări din domeniul medical.
arrow-left

Un ghid despre sănătatea femeii bine structurat, detaliat, inteligent și amuzant. Ar trebui să fie lectură obligatorie pentru toate cele care vor să aibă informațiile corecte despre corpul lor.

– Deborah Blum

arrow-left

Dr. Jen Gunter prezintă informații esențiale și este, în același timp, al naibii de amuzantă. Citește această carte dacă ai vagin sau dacă petreci multă vreme în apropierea unuia.

– Ayelet Waldman

arrow-left

Misiunea lui Jen? Să înarmeze femeile cu surse de informare valide medical.

– The Guardian

arrow-left

Bărbații care vor să înțeleagă experiențele partenerelor sau să le ofere sfaturi raționale fiicelor ar trebui să citească Biblia vaginului. Dr. Jen Gunter este o specialistă de primă mână, care în plus are și un stil propriu, plin de umor.

– Carl Zimmer

arrow-left

Într-o vreme în care pseudoștiința are tentacule foarte lungi, este vital ca medicii și cercetătorii să vorbească pe înțelesul cititorilor. Iar dr. Jen Gunter chiar asta face! Volumul ei – inteligent, bazat pe cercetări științifice și condimentat cu umor – e cuprinzător și instructiv. O carte vitală.

– Mark Shapiro

Detalii

Anul apariției: 2021
Format: 15 × 23 cm
Număr pagini: 456
Traducere: Margareta Manole
Autor: Dr. Jen Gunter
Titlu original: The Vagina Bible. Separating the Myth from the Medicine
Cod produs: 978-606-44-0858-7
Despre autor

Dr. Jen Gunter

Dr. Jen Gunter (n. 7 septembrie 1966, Winnipeg – Manitoba, Canada) este medic ginecolog specializat în medicina durerii și afecțiunilor vulvo-vaginale și redactor la The New York Times, unde scrie articole despre sănătatea femeii.

Unul dintre subiectele care au preocupat-o în mod deosebit în textele sale este reprezentat ... >