Bine ai venit!
|
| |
Christopher Vasey - Ebook Reglați-vă echilibrul acido-bazic - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Reglați-vă echilibrul acido-bazic

Programul propus de doctorul Vasey implică trei paşi uşor de urmat: măsurarea pH-ului, apoi schimbarea dietei prin eliminarea alimentelor acidifiante şi, în cele din urmă, menţinerea echilibrului astfel obţinut.

Christopher Vasey este un renumit naturopat elvețian care practică medicina naturistă la Chamby‑sur‑Montreux, în Elveția. A studiat într‑o școală pariziană de naturopatie, sub îndrumarea celor mai autorizate voci în domeniu: P. V. Marchesseau și Alain Rousseaux. În 1979 și-a deschis propriul cabinet de consultații. Pe lângă activitățile de terapeut, dr. Vasey a studiat, ca autodidact, medicina naturistă, prin intermediul scrierilor marilor naturopați, precum dr. Paul Carton, Robert Masson sau dr. Bertholet.

Din 1990, Christopher Vasey publică regulat cărți de medicină naturistă la editura Jouvence, lucrări care, de‑a lungul anilor, s‑au bucurat de un real succes internațional, fiind traduse în germană, engleză, spaniolă, italiană și portugheză. În 1994, dr. Vasey și‑a început colaborarea cu editura pariziană Graal, unde publică volume în care sănătatea și natura sunt abor­date dintr‑o perspectivă spirituală. În 1998, dr. Vasey a început să susțină propriile cursuri de introducere în naturopatie, materie pe care o predă în diverse organizații de sănătate.

În prezent, dr. Vasey susține conferințe pe teme de medicină naturistă și spiritualitate în Belgia, Franța, Austria, Germania, Elveția și Canada, participă la târgurile internaționale de carte din domeniile sale de expertiză, precum și la numeroase emisiuni de radio. Este colaborator constant al unor reviste de medicină naturistă (Bio contact, Énergies et santé) și de spiritualitate (Le monde du Graal, Les trois mondes).

O carte excelentă, care se va potrivi de minune în biblioteca oricui încearcă să îşi îmbunătăţească starea de sănătate.

OFFICIALWIRE.com

Ebook Reglați-vă echilibrul acido-bazic - Descriere și informații

Christopher Vasey, unul dintre cei mai renumiţi naturopaţi din lume, ne prezintă instrumentele de care avem nevoie pentru a ne putea corecta şi menţine echilibrul acido-bazic din organism, ale cărui disfuncţii se află la originea celor mai multe dintre problemele de sănătate ale omului contemporan.

Programul propus de doctorul Vasey implică trei paşi uşor de urmat: măsurarea pH-ului, apoi schimbarea dietei prin eliminarea alimentelor acidifiante şi, în cele din urmă, menţinerea echilibrului astfel obţinut.

Acest al treilea pas nu reprezintă numai o simplă etapă de parcurs, ci presupune schimbarea profundă a modului în care înţelegem să ne hrănim.

Este, aşadar, un pariu pe viaţă.

Pentru a-l câştiga, trebuie să învăţăm să ne folosim de toate suplimentele şi revitalizantele bazice care ne stau la dispoziţie, precum şi de o varietate de plante medicinale cu efecte benefice asupra organismului.

Anul apariției: 2019

Format: e-book

Traducere: Elena-Mirabela Fătu

Autor: Christopher Vasey

Titlu original: Gerez votre equilibre acido-basique

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-0351-3