Bine ai venit!
|
| |
Napoleon Hill - Calea spre succes - Curtea Veche Publishing
-40%

Calea spre succes

Sfaturi nepieritoare pentru zilele noastre
29,40 lei 49,00 lei
Am putea spune că primul sistem GPS a fost inventat cu zeci de ani în urmă, chiar de Napoleon Hill. Este vorba despre cartea de faţă, constând într-un set de repere prin intermediul cărora discipolii autorului au găsit calea spre succes.
Napoleon Hill (1883–1970) este unul dintre părinții literaturii motivaționale americane și se numără printre cele mai sonore nume ale genului. A migrat de la jurnalism la drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie și a evoluat rapid din punct de vedere profesional, ajungând consilier al unor importanți oameni de afaceri și lideri precum Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison și Henry Ford. Hill a fost preocupat de rolul pe care îl îndeplinesc convingerile personale ale individului în atingerea succesului. La imboldul lui Andrew Carnegie, cercetările autorului au fost fructificate prin formularea „filozofiei împlinirii“, care dezvăluie cum orice om poate parcurge firesc pașii spre împlinire, atât în plan material, cât și spiritual.

Această carte te va orienta în călătoria vieții tale. Este un ghid cu sfaturi ce au trecut testul timpului și pe care le poți pune oricând în practică.

Judith Williamson

Calea spre succes a fost descoperită. A fost bine marcată pe hartă, iar de-a lungul său au fost plasate indicatoare. Acestea îți spun exact ce să faci. Sunt cincisprezece la număr, iar dacă iei aminte la ele și faci ceea ce îți spun, nimic nu te poate împiedica să ai succes.

Napoleon Hill

Calea spre succes - Descriere și informații

Când, în 1908, Andrew Carnegie, fondatorul U.S. Steel, i-a vorbit prima oară lui Napoleon Hill despre elaborarea unei filozofii a succesului, primul lucru pe care l-a făcut tânărul a fost să fugă la bibliotecă pentru a afla ce înseamnă cuvântul „filozofie“. Apoi și-a făcut din asta un scop în viață. Motivat de venerația pe care o avea față de personalitățile timpului său – oameni care reușiseră pe cont propriu –, Napoleon Hill și‑a construit o operă făcând cunoscute lumii secretele succesului lor.


Simplitatea acestor principii, precum și faptul că după mai bine de un secol rămân încă valabile, ne demonstrează caracterul lor esențial. Urmează-le dacă te simți rătăcit în hățișul propriei vieți și transformă-le în repere care să te orienteze pe calea spre succes.

Anul apariției: 2019

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 216

Ediția: a II-a

Traducere: Alexandru Ion Macovei

Titlu original: Napoleon Hill’s Road to Success: Timeless Advice for Today

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0243-1