Telefon Curtea Veche

Calea spre succes (EBOOK)

  • Disponibilitate: Digital
* Prețurile afișate sunt stabilite de fiecare platformă de găzduire a eBook-urilor și pot suferi modificări. Totodată, acestea au libertatea de a organiza ocazional promoții, independent de Curtea Veche Publishing. Pentru a verifica prețul curent, vă invităm să consultați paginile Apple Books, Google Books și Paydemic.
Descarcă de pe:

3,99 USD
27,37 lei
23 lei

Cartea potrivită pentru cei aflați în căutarea unei slujbe, pentru cei care se află la o răscruce în cariera lor sau care vor să avanseze profesional.

Ţi se pare că n-ai nicio ţintă în viaţă? Că nu eşti în stare să găseşti calea spre succes? Nu eşti sigur că te afli pe drumul cel bun? Această carte te va orienta în călătoria vieţii tale. Este un ghid cu numeroase sfaturi ce au trecut testul timpului şi pe care le poţi pune oricând în practică.

Am putea spune că primul sistem GPS a fost inventat cu zeci de ani în urmă, chiar de Napoleon Hill. Este vorba despre cartea de faţă, constând într-un set de repere prin intermediul cărora discipolii autorului au găsit calea spre succes. Reperele stabilite de Hill, celebru autor american de cărţi de literatură motivaţională, sunt perfect valabile şi în zilele noastre, aşa că merită să le acorzi atenţie. Îţi vor aduce beneficii extraordinare!

Autorul e foarte ofertant cu explicaţiile, aşa că o să-ţi fie uşor să urmezi indicatoarele plasate de el, pentru a ajunge la destinaţia mult visată. Eşti pregătit? Maestrul Napoleon Hill te aşteaptă să-l urmezi. Deschide cartea şi-o să descoperi calea spre succes – mergând, pas cu pas, pe urmele autorului. Nici nu se pune problema să te rătăceşti!

General
Anul apariției 2019
Ediția a II-a
Traducere Alexandru Macovei
Cod produs: 978-606-44-0385-8

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.