Bine ai venit!
|
| |
Autor

Harv T. Eker

Harv T. Eker - Carti

Harv T. Eker (n. 1954) este om de afaceri, autor de cărți, orator motivațional și milionar, și-a dezvoltat propria teorie privind relația dintre bani și aspectele ce țin de mentalitatea și atitudinile oamenilor. Folosind principiile și exercițiile pe care le expune în cartea Secretele minţii de milionar, el și-a revizuit gândurile, sentimentele și acțiunile – nu doar pentru a obține succesul, ci și pentru a-l menține pe termen lung. A reușit astfel să shimbe viețile a numeroși oameni din toate colțurile lumii, ajutându-i să-și atingă obiectivele și să obțină independența financiară.
Eker s-a nascut în Toronto, Ontario (Canada) și a locuit acolo în copilărie. În tinerețe, el s-a mutat în Statele Unite ale Americii și a inițiat peste o duzină de companii diferite înainte de a avea succes cu un magazin de produse de fitness pe care le vindea cu amănuntul. După ce a câștigat milioane de dolari printr-un lanț de magazine de fitness și și-a pierdut apoi averea din cauza managementului defectuos, astfel a început să analizeze relațiile pe care oamenii bogați le au cu banii  determinându-l să-și dezvolte un set de teorii pe care le-a popularizat în seminariile și cărțile sale.
Scrierile și seminariile lui Eker se concentrează adesea pe conceptul său de „minte de milionar”, o colecție de „atitudini mentale care facilitează bogăția”.Această teorie presupune că fiecare om are un „tipar financiar” sau un „tipar intern care dictează relația lui cu banii”  și că prin schimbarea acestui tipar oamenii își pot schimba capacitatea lor de a acumula avere.