Orice femeie poate! Împlinire în dragoste şi în sfera sexuală pentru femei necăsătorite, văduve, divorţate şi...căsătorite. -26%

Colecție: Familia la Curtea Veche

Titlu original: Any Woman Can! Love and Sexual Fulfillment for the Single, Widowed, Divorced...and Married

Traducător: Manuela Rămureanu

Copertă: Daniel Ţuţunel, Foto copertă: Némethi András Barna

Anul apariției: 2002

Număr pagini: 384

Format: 13 x 20 cm, broşat

ISBN: 973-8356-61-X

Orice femeie poate! Împlinire în dragoste şi în sfera sexuală pentru femei necăsătorite, văduve, divorţate şi...căsătorite.

Autor: David Reuben

Familia la Curtea Veche
Stoc epuizat

Preț: 21,19 Lei

Preț: 15,89 Lei


Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
  • Deşi această carte se adresează femeilor, ea este scrisă şi pentru fiecare bărbat care doreşte să ştie mai multe despre femei şi despre felul în care ele îşi găsesc împlinirea. Folosindu-se de anii săi de experienţă ca psihiatru şi bazându-şi concluziile pe studii detaliate de caz, dr. Reuben oferă o varietate de sfaturi sănătoase, practice, pentru femei - necăsătorite, văduve, divorţate sau căsătorite, referitoare la felul în care acestea pot să-şi îmbunătăţească viaţa afectivă.
    Deşi poate îmbăaca forme subtile, represiunea şi discriminarea sexuală a femeii din partea societăţii este încă o practică întâlnită. Dr. Reuben, conştientizând falsa problematizare a tematicii sexuale, vorbeşte deschis despre asumarea acestui aspect foarte important în viaţa şi sănătatea fiecăruia. Negarea, demonizarea sau tratarea cu falsa pudoare a sexualităţii nu ajută la nimic. Nici personal, nici atunci când o discuţie pe asemenea teme este purtată cu un copil sau cu un adolescent, care poate fi cu uşurinţă influenţat negativ.
    Autorul stabileşte linii clare de orientare, care pot ajuta femeia să-şi găsească bărbatul potrivit şi să rămână împreună cu el, ducând o viaţă fericită şi plină de satisfacţii. Puteţi învăţa cum să câştigaţi dragostea partenerului şi să aveţi o viaţă sexuală mai vibrantă şi mai împlinită.