Bine ai venit!
|
| |
David Reuben - Carte psihologie-Orice femeie poate! - Curtea Veche Publishing
-25%

Carte psihologie-Orice femeie poate!

Împlinire afectivă și sexuală pentru femei singure, văduve, divorțate... chiar și căsătorite
33,75 lei 45,00 lei
Sexualitatea feminină nu este un mister decât în măsura în care nu i se acordă atenția necesară. Scrisă în contextul revoluției sexuale care a început în anii ‘60, Orice femeie poate demontează multe dintre miturile legate de sexualitatea feminină din epocă.

R. David Reuben (n. 1933) este unul dintre cei mai renumiți psihiatri din Statele Unite. După ce a lucrat ca medic militar în aviația americană, și‑a deschis propriul cabinet particular.

Este autorul mai multor bestselleruri pe teme de sexualitate, de sănătate și de nutriție. Printre acestea se numără Tot ce ai vrut să știi ­despre sex* dar ți-a fost teamă să întrebi (tradusă la Curtea Veche Publishing, 1999), a cărei apariție a coincis cu revoluția sexuală din Statele Unite și a avut o mare influență asupra acestei mișcări. A ocupat primul loc în topurile de carte din peste 50 de țări și l‑a inspirat pe bine‑cunoscutul Woody Allen, care a regizat un film cu același titlu.

Pe un ton relaxat și apelând deseori la umor, Reuben continuă să demonteze marile mituri ale sexualității în Orice femeie poate!

Carte psihologie-Orice femeie poate! - Descriere și informații

Din păcate, unele dintre miturile legate de sexualitatea feminină şi-au păstrat influenţa până în prezent. Tocmai de aceea, în ciuda progreselor făcute și a faptului că multe dintre ideile expuse de autor pot stârni controverse, mesajul principal al cărții nu și-a pierdut din importanță: toate femeile, nu doar cele căsătorite, pot și trebuie să se bucure de sex.


Dat fiind că femeile se confruntă în continuare cu prejudecățile și cu ipocrizia societății, cum ar putea să-și găsească partenerul ideal și să aibă o viață afectivă și sexuală satisfăcătoare? Aceasta este întrebarea la care autorul oferă răspunsuri clare și practice, menite să le încurajeze să-și caute propria fericire în cunoștință de cauză.
Chiar de la apariția rasei umane, actul sexual a fost cea mai nobilă și mai sănătoasă dintre activitățile oamenilor. În ciuda protestelor gălăgioase ale unor păzitori autoproclamați ai moralei, nimic nu va schimba acest lucru. Orice femeie, căsătorită sau nu, merită libertatea de a se bucura de expresia ultimă a potențialului său ­sexual. Prin cunoaștere, hotărâre și curaj, această realizare îi este la îndemână.

David Reuben

Anul apariției: 2018

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 432

Ediția: a II-a

Traducere: Manuela Rămureanu

Autor: David Reuben

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0053-6