Cinci disfuncţii ale muncii în echipă. O fabulă despre lideri

Colecție: Profit

Titlu original: The Five Dysfunctions Of a Team. A Leadership Fable

Traducător: Consuela Stoicescu

Copertă: Griffon and Swans Productions

Anul apariției: 2007

Număr pagini: 216

Format: 14,5 x 20,5 cm

ISBN: 978-973-669-316-8

Cinci disfuncţii ale muncii în echipă. O fabulă despre lideri

Autor: Patrick Lencioni

Profit
Stoc epuizat
24,08 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
  • Patrick Lencioni prezintă aici o poveste captivantă şi instructivă din lumea fascinantă şi complexă a echipelor. Kathryn Petersen, CEO la DecisionTech, se confruntă cu o criză des întâlnită în viaţa liderilor: omogenizarea unei echipe dezorganizate, care ameninţă existenţa întregii companii. Va reuşi? Va fi concediată? Va da faliment compania? Povestea scoate în evidenţă faptul că a conduce o organizaţie înseamnă, mai ales, curaj şi gândire pătrunzătoare.

    De-a lungul derulării acestei „fabule pentru lideri“, Lencioni caracterizează cele cinci disfuncţii întâlnite până şi în cele mai mai sudate echipe: absenţa încrederii, teama de conflict, lipsa angajamentului, evitarea responsabilităţilor şi neatenţia la rezultate. El propune un model plin de forţă şi mai mulţi paşi concreţi prin intermediul cărora aceste obstacole pot fi trecute, clădind în felul acesta o echipă unită şi eficientă.
    Patrick Lencioni a scris o fabulă convingătoare, cu un mesaj puternic — deşi, poate, dezamăgitor de simplu — pentru cei care se străduiesc să devină liderii unor echipe excepţionale.