Regulile Marthei -21%

Colecție: Cărţi Cheie

Titlu original: The Martha Rules - 10 Essentials for Achieving success as you start, build or manage a business

Traducător: Monica Tudora

Copertă: Griffon and Swans Productions (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2007

Număr pagini: 224

Format: 13×20 cm

ISBN: 978-973-669-436-3

Regulile Marthei

10 reguli esenţiale pentru atingerea succesului atunci când începeţi, construiţi sau administraţi o afacere

Autor: Martha Stewart

Cărţi Cheie
În stoc

Preț: 21,19 Lei

Preț: 16,95 Lei


Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
  • Regulile Marthei sintetizează drumul parcurs de Martha Stewart de la o mică afacere cu o firmă de catering la un imperiu media care a transformat-o în unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Statele Unite ale Americii.

    Pornind de la experienţa proprie, Martha propune zece reguli esenţiale pentru succes, de la descoperirea activităţilor preferate şi găsirea ideii care ne inspiră, atât pe noi, cât şi pe clienţii noştri, până la analizarea diferenţei dintre un risc pe care merită să ţi-l asumi şi unul bazat pe noroc orb. Regulile Marthei sunt destinate să ne ajute să ne identificăm propriile instincte antreprenoriale şi aptitudinile necesare pentru a demara sau a consolida o afacere proprie.

    Regulile Marthei este o carte despre perseverenţă, despre construirea rela-ţiilor în afaceri, despre management şi urmarea idealurilor, despre munca din pasiune şi pasiunea de a munci, o carte despre cum poţi să transformi un vis în realitate.

    Dale Carnegie spunea că există patru căi, şi numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluaţi şi clasificaţi în funcţie de ceea ce facem, cum arătăm, ce anume spunem şi cum o spunem.

    Colecţia Cărţi Cheie a fost concepută tocmai pentru a vă ajuta să parcurgeţi aceste patru căi, dezvăluind secretele de succes ale celor mai avizaţi autori în materie. Un ghid esenţial pentru cei care doresc să îşi atingă scopurile propuse şi să aibă o viaţă fericită şi echilibrată.