Bine ai venit!
|
| |
Jaya Jaya Myra - Carte dezvoltare personală-Vindecarea vibrațională - Curtea Veche Publishing
-30%

Carte dezvoltare personală-Vindecarea vibrațională

Înțelege-ți tipul energetic pentru a avea o viață împlinită și echilibrată
34,30 lei 49,00 lei
Dacă vă doriţi o stare generală de bine, sănătate, echilibru, dezvoltarea abilităţii de a lua cele mai bune decizii, este important să învăţaţi să vă cunoaşteţi cu adevărat şi să lucraţi cu energia vitală.

Jaya Jaya Myra este autoarea unor cărți traduse în mai multe limbi, oratoare, terapeută și susținătoare a unui stil de viață sacru. Învățăturile ei ajută oamenii să-și găsească Sinele și Dumnezeul interior prin dharma individuală, urmându-și propria menire. Este adepta unui mod de a trăi conștient, dinamic, integrat, care îmbrățișează toate aspectele vieții (carieră, relații, sex, bani, putere și lucruri materiale) ca părți importante ale căutării spirituale.

Învățăturile Myrei se referă la problemele cu care se confruntă în prezent indivizii și societățile, punând accent pe cultivarea caracterului necesar pentru a adopta un stil de viață conștient, care ne permite să ne manifestăm întregul potențial. Ajută oamenii să depășească obstacolele, să-și mențină o stare de sănătate fizică excelentă, să aibă încredere în sine și curajul de a face lumea mai bună.

Jaya Jaya Myra a vorbit la Națiunile Unite pe teme legate de spiritualitate, de rolul femeilor și de schimbările sociale, iar scrierile ei au apărut în Tathaastu și Yoga Magazine. Călătorește și predă în lumea întreagă, fiind totodată fondatoarea și directoarea organizației nonprofit Gita for the Masses.

Myra este o oratoare excelentă! O cunosc de mulţi ani şi sunt foarte impresionat de înţelepciunea ei.

Shomik Chaudhuri

Dacă sunteţi în căutarea unor alternative la sistemul occidental de vindecare bazat pe chimicale, această carte este un punct valoros de pornire. În Vindecarea vibraţională, Jaya Jaya Myra dezvăluie fundamentele puternice ale vindecării orientale, prezentându-le în aşa fel încât să fie uşor de înţeles de gândirea occidentală.

Spirituality Today

Carte dezvoltare personală-Vindecarea vibrațională - Descriere și informații

Pornind de la întrebări simple care vă ajută să vă determinaţi tipul energetic, temperamentul şi scopul în viaţă, Vindecarea vibraţională este un manual excelent care vă îndrumă paşii pentru a vă crea o viaţă echilibrată şi sănătoasă.


Veţi parcurge toate conceptele fundamentale necesare pentru a înţelege ce înseamnă vindecare vibraţională şi, bineînţeles, veţi afla cum să aplicaţi eficient metodele sale. Veţi învăţa ce este energia subtilă, care este sursa ei şi cum se deplasează în corp. Veţi explora cele zece chakre şi vă veţi determina constituţia şi temperamentul. Veţi primi informaţii despre cum colaborează mintea, corpul şi sufletul pentru a da naştere fiinţei dumneavoastră unice.

Anul apariției: 2019

Format: 13 x 20 cm

Număr pagini: 208

Ediția: a II-a

Traducere: Andreea Rosemarie Lutic

Autor: Jaya Jaya Myra

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0268-4