Cartea deșteptării

Descriere

Pornind de la Cele Patru Adevăruri Nobile, piatra de temelie a budismului, Dalai Lama ne arată care sunt pașii necesari pentru a trăi cu adevărat în momentul prezent și pentru a îmbrățișa viața cu bucurie.
arrow-left

Nu este suficient să mergi la biserică duminica, să-ți împreunezi mâinile pentru a te ruga preț de câteva minute, dacă, în restul timpului, comportamentul tău rămâne neschimbat. Indiferent dacă ești sau nu prezent din punct de vedere fizic într-o biserică sau o catedrală, cred că trebuie să-i faci loc învățăturii în inima ta. Acest lucru este foarte important. Doar atunci când vei căpăta experiența acestui adevăr, el va avea o valoare reală. Altfel, rămâne doar un strop de cunoaștere în mintea ta, iar când te vei confrunta cu probleme în viață, nu-ți va fi de niciun folos.

– Dalai Lama

Detalii

Anul apariției: 2019
Format: 11.0 x 13.0 cm
Număr pagini: 192
Traducere: Iustina Cojocaru
Autor: Dalai Lama
Cod produs: 978-606-44-0213-4
Despre autor

Dalai Lama

Tenzin Gyatso, cel de al XIV-lea Dalai Lama, este liderul spiritual al poporului tibetan. În 1950, la un an de la invadarea Tibetului de către China, a fost chemat să își asume puterea politică, iar în 1959, după invazia trupelor chineze în Lhasa, a fost forțat să plece în exil. De atunci trăiește în Dharamsala, în nordul Indiei, acolo unde se află sediul puterii admin... >

Pachete

icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
227,00 lei
icon-favorite
1.074,97 lei
icon-favorite
257,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
93,00 lei
icon-favorite

Pachet

NLP
237,64 lei
icon-favorite

Pachete in care este inclus