Bine ai venit!
|
| |
Autor

Jaya Jaya Myra

Jaya Jaya Myra - Carti

Jaya Jaya Myra este autoarea unor cărți traduse în mai multe limbi, oratoare, terapeută și susținătoare a unui stil de viață sacru. Învățăturile ei ajută oamenii să-și găsească Sinele și Dumnezeul interior prin dharma individuală, urmându-și propria menire. Este adepta unui mod de a trăi conștient, dinamic, integrat, care îmbrățișează toate aspectele vieții (carieră, relații, sex, bani, putere și lucruri materiale) ca părți importante ale căutării spirituale.

Învățăturile Myrei se referă la problemele cu care se confruntă în prezent indivizii și societățile, punând accent pe cultivarea caracterului necesar pentru a adopta un stil de viață conștient, care ne permite să ne manifestăm întregul potențial. Ajută oamenii să depășească obstacolele, să-și mențină o stare de sănătate fizică excelentă, să aibă încredere în sine și curajul de a face lumea mai bună.

Jaya Jaya Myra a vorbit la Națiunile Unite pe teme legate de spiritualitate, de rolul femeilor și de schimbările sociale, iar scrierile ei au apărut în Tathaastu și Yoga Magazine. Călătorește și predă în lumea întreagă, fiind totodată fondatoarea și directoarea organizației nonprofit Gita for the Masses.