Bine ai venit!
|
| |
Patricia Cohen - Carte dezvoltare personală-La maturitate - Curtea Veche Publishing
-25%

Carte dezvoltare personală-La maturitate

Istoria fascinantă și viitorul promițător al vârstei mijlocii
41,25 lei 55,00 lei
Care este apogeul vieții? De ce ne este frică de îmbătrânire? Ce suntem dispuși să facem pentru a rămâne veșnic tineri? De ce frumusețea este sinonimă cu tinerețea? Oare nu ne vom prăbuși de pe aceste piedestale odată cu apariția primului rid?

Patricia Cohen lucrează ca reporter și redactor la New York Times de mai bine de doisprezece ani, colaborând în trecut și cu Washington Post, New York Newsday și Rolling Stone. Licențiată în Jurnalism la Universitatea Cornell, Cohen s-a alăturat colectivului editorial de la New York Times în 1997 în calitate de redactor, unde a înființat ulterior secțiunea de Arts and Ideas. Câștigătoare a numeroase premii de reportaj, Cohen s-a ocupat de-a lungul carierei sale de subiecte precum activitatea primăriei din New York și procedurile înaltelor curțile federale, înainte de a deveni editorul principal al Ziarului de Duminică (the Sunday Opinion). Momentan, scrie cu precădere articole despre situația economică și politică a Statelor Unite.

Patricia este o jurnalistă ageră, iar proza ei, veșnic antrenantă.

Publishers Weekly

Jurnalista de la The New York Times, iscusită în ce ține de cultură și ingeniozitate, ne oferă o interpretare fascinantă, revelatorie și atemporală a vârstei de mjloc.

goodreads.com

Carte dezvoltare personală-La maturitate - Descriere și informații

Patricia Cohen examinează cu mare iscusință definiţiile în continuă schimbare ale vârstei mijlocii. Ea demonstrează cum am fost modelaţi de televiziune, filme şi publicitate. Cea mai uluitoare este evaluarea critică făcută de Cohen asupra uriaşei industrii „să ne ajutăm singuri” şi capacitatea acesteia de a manipula anxietatea de la mijlocul vieţii. În floarea vârstei este o carte importantă, fascinantă, strălucit fundamentată şi extrem de uşor de citit.

Anul apariției: 2019

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 496

Traducere: Ina Cassandra Halichias

Autor: Patricia Cohen

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0424-4