Bine ai venit!
|
| |
Dolly Alderton - Tot ce știu despre dragoste - Curtea Veche Publishing
-50%

Tot ce știu despre dragoste

27,50 lei 55,00 lei
Apărută în anul 2018, cartea Tot ce știu despre dragoste a intrat încă din prima săptămână de la publicare în top 5 bestselleruri alcătuit de The Sunday Times.

Dolly Alderton (n. 1988) și-a început activitatea editorială scriind despre serialul de televiziune Made in Chelsea. Articolele ei au atras atenția producătorilor serialului, care i-au oferit un post de scenarist. A publicat în The Sunday Times Style, The Daily Mail, The Telegraph, GQ, Marie Claire, Cosmopolitan, Vice, printre altele. Subiectele sale preferate sunt iubirea, întâlnirile amoroase, prietenia, feminismul, călătoriile, moda, cărțile, filmele și gătitul. Apărută în 2018, cartea sa autobiografică Everything I Know About Love (Tot ce știu despre dragoste, Curtea Veche Publishing, 2019) a intrat încă din prima săptămână de la publicare în Top 5 bestselleruri alcătuit de The Sunday Times și va fi în curând adaptată pentru televiziune. Publicată în octombrie 2020, Ghosts a fost inclusă și ea în Top 5 al aceleiași publicații.

Extrem de nostimă, uneori șocantă, admirabil de sinceră și optimistă. Doar această scriitoare, în aceste vremuri, putea să producă un model atât de fermecător doar din haos și culori. Un debut strălucitor.

Daily Telegraph

Vei râde și vei plânge pur și simplu urmărind-o pe Dolly croindu-și anevoios drum prin adolescență și al treilea deceniu de viață. O carte despre maturizare și despre toate încurcăturile care vin odată cu ea. Am adorat-o.

The Pool

O carte amuzantă și, totodată, emoționantă, scrisă minunat de la cap la coadă, reflexivă și plină de spirit. Alderton este Nora Ephron a generației Y.

Elizabeth Day

Înțeleptele cuvinte ale lui Alderton își vor găsi ecou în sufletele femeilor de toate vârstele. Este precum cea mai bună prietenă și sora mai mare într-o singură persoană, iar paginile sale se vor înfășura în jurul tău ca o îmbrățișare caldă.

The Evening Standard

Prietenia dintre femei este un teritoriu fascinant și prea puțin explorat și, când ai impresia că te afli pe un drum minunat, acesta devine sinuos și dificil, dar cu atât mai plin de afecțiune. O încântare. O carte pe care o pui lângă autorii clasici, fără discuție.

Sophie Dahl

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Tot ce știu despre dragoste - Descriere și informații

Copilăroasă și matură, egoistă și iubitoare, anxioasă și uneori foarte relaxată, cerebrală, irațională, pasionată de literatură și de petreceri cu băutură și droguri – iată un sumar portret al lui Dolly, personajul principal al cărții. O sumă de contradicții. Dar există totuși ceva constant, un fir roșu care străbate, din copilărie până la maturitate, povestea zbuciumată, pe alocuri picantă, tristă sau extrem de amuzantă: prietenia. Fiindcă dacă iubiții vin și pleacă, prietenele din copilărie și din adolescență rămân ancorele ei sufletești pentru totdeauna. Tot ce știu despre dragoste este un roman al formării, de o sinceritate dezarmantă, plin de aventuri mai mult sau mai puțin dorite, punctate de sfaturi și... rețete culinare în funcție de starea sufletească.

Anul apariției: 2020

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 400

Traducere: Nicoleta Mitrofan

Autor: Dolly Alderton

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0545-6