Bine ai venit!
|
| |
Glennon Doyle - Love Warrior - Curtea Veche Publishing
-25%

Love Warrior

Iubește și luptă
33,75 lei 45,00 lei
Love Warrior este o poveste superbă și inspirațională despre războinica din noi: puternică, curajoasă și gata să înfrunte orice suferință.

Glennon Doyle (n. 1976) este autoarea cărții Love Warrior, bestseller New York Times și recomandată de Oprah's Book Club, și a cărții Nu te lăsa, de asemenea bestseller New York Times.

Activistă și lider de opinie, este fondatoare și președintă a fundației nonprofit Together Rising, o organizație condusa de femei, care a revoluționat caracteristicile filantropiei strângând peste 20 de milioane de dolari pentru femei, familii și copii aflați în situații critice cu o donație medie individuală de 25 de dolari. 

Glennon a fost nominalizată în topul Oprah Winfrey Network's Super Soul ca unul dintre primii 100 de „lideri luminați care își pun vocea și talentul în slujba umanității“. Locuiește în Florida, împreună cu soția și cei trei copii. 

Cartea te bântuie cu o forţă teribilă.

The Washington Post

Sinceră, curajoasă, cu suflet mare.

Kirkus Reviews

Love Warrior are între paginile ei un imens bagaj de adevăruri dureroase.

Chicago Tribune

Femeile vor să recitească acel pasaj în care autoarea le spune fetiţelor ei că a fi sexy nu înseamnă pantofi stiletto şi fuste mini, ci să te cunoşti şi să te respecţi pe tine însăţi.

Publishers Weekly

M-a lăsat fară cuvinte.

Brené Brown

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Love Warrior - Descriere și informații

A avut o copilărie nefericită, iar în adolescenţă a descoperit refugiul în alcool, droguri şi mâncatul în exces. Apoi, când l-a întalnit pe chipeşul Craig şi au întemeiat o familie, a simţit cum renaşte, cum îşi lasă în urmă trecutul şi îşi descoperă sinele autentic.
Dar nimic n-a pregătit-o pentru cosmarul în care urma să se transforme viaţa ei când a primit vestea că a fost tradată de cel pe care îl iubea.

Deşi tot mai multe voci se ridică împotriva discriminării, continuăm, de cele mai multe ori incoşntient, să ne construim imaginea după cea impusă de societate.
Iubirea însăşi e pervertită: femeile încearcă din răsputeri să atinga acel ideal, în timp ce bărbaţii (iar soţul autoarei nu face exceptie) sunt învăţaţi să-şi dorească un anumit tip de femeie, care de fapt, nu există ca atare.
Glennon Doyle porneşte lupta de independenţă faţă de falsele idealuri ale societăţii contemporane.

Cartea autobiografică Love Warrior, a autoarei de succes Glennon Doyle, este atât o reflecţie amară asupra singurătăţii şi spaimei de a nu fi acceptată şi înteleasă, cât şi un mesaj optimist şi un îndemn: iubeşte şi luptă pentru iubirea ta!

Anul apariției: 2020

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 272

Copertă: Gabi Toma

Traducere: Iuliana Dumitrescu, Răzvan Andrei

Autor: Glennon Doyle

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0456-5