Bine ai venit!
|
| |
Marie Forleo - Cum să te faci dorită de toți bărbații - Curtea Veche Publishing
-25%

Cum să te faci dorită de toți bărbații

Atât de cuceritoare încât vei avea prea multe întâlniri!
33,75 lei 45,00 lei
Un lucru trebuie să-ţi fie limpede: această carte nu se aseamănă defel altora pe care le-ai citit, privitoare la relaţii ori la întâlniri amoroase. Aici nu există reguli prestabilite, nu sunt înșiruite sfaturi despre cum să-ţi găsești un soţ într-o lună de zile, nu ţi se explică de ce ești vinovată fiindcă bărbatul visurilor tale încă nu s-a ivit. Aruncă la coș toate cărţile care îţi dau astfel de ­poveţe și care îţi propun tot felul de stratageme!

Un antreprenor, scriitor, filantrop și un optimist prin definiție, care s-a dedicat cauzei de a ajuta oamenii să devină ceea ce își doresc ei să devină.

O lectură indispensabilă pentru femeile care vor să conștientizeze și să scoată la lumină magnetismul personal.

Dr. Gay Hendricks

Iată o carte strălucită! Simplă, dar incredibil de profundă. Dacă dorești să fii o adevărată cuceritoare, devorează fiecare cuvânt din ea — îţi vei mulţumi toată viaţa că ai făcut-o.

Peggy McColl

Dacă ești pregătită să-ţi mărești coeficientul de irezis­tibilitate, această lectură vioaie și spumoasă te va ajuta să înțelegi cum poţi deveni fermecătoare, iar noua ta atitudine va atrage bărbaţii unul după altul... Folosește ideile de aici și în afaceri — s-ar putea ca până și clienţii să te considere irezistibilă.

Lynn Pierce

Cum să te faci dorită de toți bărbații - Descriere și informații

Lumea are nevoie de femeia inteligentă, frumoasă și seducătoare care se ascunde în sinea ta — iar acum a venit momentul să o descătușezi!


Concentrează-te asupra propriei persoane, pentru a deveni mai ­atrăgătoare în orice situaţie. Pregătește-te pentru un curs intensiv, dar amuzant, privind căile de a te face dorită, fii gata pentru o lecţie despre cum să te preţuiești, să-ţi reclădești încrederea în sine, să redevii optimistă. Odată ce îţi vei conștientiza calităţile unice și farmecul natural, vei fi uimită să descoperi cât de irezistibilă vei apărea în ochii celor din jur.


Din acest ghid prietenos vei afla:
• Cinci adevăruri pe care fiecare femeie irezistibilă trebuie să le știe
• Șapte năravuri ale femeilor extrem de neatrăgătoare
• Opt secrete pentru a-i fermeca pe bărbaţi

Anul apariției: 2015

Format: 13 x 20 cm

Număr pagini: 160

Traducere: Brândușa Cotea

Autor: Marie Forleo

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-776-3